Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ένιωσα ότι θα πεθάνω» - Τι δήλωσε η Βεροιώτισσα που σώθηκε στα Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Μαρία Σίσκου, η οποία συγκαταλέγεται στους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος, μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης των δύο τρένων.

Η Μαρία Σίσκου και ο σύντροφός της επέβαιναν στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με το εμπορικό το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη. Η Μαρία Σίσκου βγήκε ζωντανή, αλλά ήταν μία από τους τραυματίες του δυστυχήματος, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα.

Η Μαρία Σίσκου περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που έζησε εκείνο το βράδυ, ενώ το ζευγάρι μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό» με παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε η γυναίκα βρισκόταν με τον σύζυγό της στο 7ο βαγόνι της αμοξοστοιχίας του Intercity62 όταν έγινε η σύγκρουση των δύο τρένων.

«Τραυματίστηκα με το πρώτο χτύπημα που με πέταξε στο τζάμι, τραυματίστηκα στο μάτι και νοσηλεύτηκα στη Βέροια. Το δεύτερο χτύπημα ήταν στο θώρακα, στο τραπεζάκι, επηρεάστηκε όλο το σώμα μου», είπε αρχικά η γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι η ίδια και ο σύντροφός της κοιμόντουσαν την ώρα της σύγκρουσης των δύο τρένων.

«Ένιωσα ότι θα πεθάνω, είδαμε τον καπνό, τον πανικό και τη σύγχυση, ήταν τραγικές στιγμές. Όταν βγήκαμε από το τρένο υπήρχε σκοτάδι και δεν ξέραμε πού να πάμε. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η αστυνομία», είπε η γυναίκα για τις επόμενες ώρες μετά τη σύγκρουση.

Η ίδια μάλιστα είπε πως η μητέρα της, η οποία την περίμενε στο νοσοκομείο Βέροιας, λιποθύμησε μόλις της είδε αιμόφυρτη.

«Μετά από όλο αυτό επειδή έχει πρόβλημα με την καρδιά της, νοσηλεύεται, έχει πρόβλημα και με τα πνευμόνια, κόντεψε να πεθάνει. Δεν πίστευε ότι ζω γιατί είδαν τις ειδήσεις ενώ μας περίμεναν. Δεν περίμενε ότι θα ήμουν ζωντανή», κατέληξε η κυρία Σίσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ