Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις η ΟΛΜΕ

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ενώ και η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως «συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16/3» και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 και σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις ανά τη χώρα.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για τη συμμετοχή στην απεργία

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για να απαιτήσουμε μαζί με όλους/ες τους/τις εργαζόμενους/ες και το λαό να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Χαιρετίζουμε τους/τις εργαζόμενους/ες, τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και το φοιτητικό κίνημα που συμμετείχαν στις ως τώρα κινητοποιήσεις και καλούμε σε ένταση και συνέχεια του αγώνα. 

Το δυστύχημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες της τραγωδίας που ζει ο λαός μας, να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι και να μην κρύβονται πίσω από τα «ανθρώπινα» λάθη.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπήσουμε και φυσικά δεν το κάνουμε. Αντίθετα, από την πρώτη στιγμή βγήκαμε στους δρόμους και αγωνιζόμαστε για να πληρώσουν καταρχήν οι ένοχοι και για να μην υπάρξει άλλη τέτοια τραγωδία».

16 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υπήρχε αξιολόγηση το 70% των εκπαιδευτικών θα κρίνονταν ακατάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δεν ξέρεις ότι ο Ενικός αριθμός γράφεται ΄΄κρινόταν΄΄ και όχι ΄΄κρίνονταν΄΄ αλλά έχεις άποψη...

      Διαγραφή
  3. Τι παραπλανητικός τίτλος είναι αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε, φτάνει πια με τα Τέμπη. Έχει καταντήσει πλέον αηδία όλο αυτό που γίνεται. Πολλά μπορούμε να επισύρουμε στον Μητσοτάκουλα, αλλά όχι με αφορμή τα Τέμπη. Για την αποδόμηση, την αποχριστιανοποίηση, για τα άθεα σκουπίδια της παιδείας, μούγκα για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αγωνιζόμαστε αλλά όχι είς βάρος των παιδιών μας,
    Σοφιανος ρηγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχτές εκδρομή σήμερα απεργία, είπα και εγώ είναι δυνατόν αυτή την εβδομάδα να λουφάρουν μόνο μία ημέρα στο σχολείο του παιδιού μου :::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι που λες οτι λουφαρουν βρωμογιδο χανουν τον μισθο τους για να διαμαρτυρηθουν. Αυριο μπορει να καει το δικο σου παιδι σε ενα τρενο, αλλα εσενα δεν σε νοιαζει φαινεται. Σε νοιαζει μονο να το παρκαρεις καπου να ησυχασεις.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΓΑΚΟΣ :
    1. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1960-1970 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ
    2. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ, ΑΛΛΆ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τα νέα παιδιά (οι υπόλοιποι είστε καμμένοι)
    Δείτε αυτούς τους τελειωμένους που σας παρασύρουν στις κινητοποιήσεις. Καμαρώστε τους! Είναι πρότυπο αυτοί οι κακομοίρηδες με τις ντουντούκες, τα πανό και τις σημαίες; Τι έχουν πετύχει στη ζωή τους; Αυτοί ευθύνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό για το χάλι του δημοσίου Ρωτήστε τους : δέχεστε αξιολόγηση;Δέχεστε την αρχή της μονιμότητας στο δημόσιο τομέα; Για ποιο λόγο απεργείτε;Θέστε εσείς υψηλότερες φιλοδοξίες για το μέλλον σας, μην αναπαράγετε τα κακώς κείμενα, γίνετε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λέξεις όπως βρωμόγιδο,παρκάρω το παιδί καί λουφάρουν δε πρέπει να λέγονται.ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να διαμαρτυριθεί με όπιο τρόπο θέλει αρκεί να μην είναι εις βάρος συνάθρωπο μας,
    Ίσως τα χρήματα που θα χάσει απο την απεργία να μη τα εχει ανάγκη άλλοι πάλι τους είναι σημαντικά για την οικογενειά τους.
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΡΗΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειρινικες πορειες γινονατι και τα απογευματα. Ο πιο ευνοημενος κλαδος πανελλαδικα ειναι των εκπαιδευτικων. Ζητημα να δουλευουν συνολο 6 μηνες. Καθε μερα σχολικες ωρες βλέπεις εφηβους να σουλατσαρουν επειδη εχασαν μαθημα. Δε θελουν κι αξιολογηση. Το εκπαιδευτικο συστημα νοσει αυτο ειναι ξεκαθαρο αλλα και οι συμμετεχοντες σε αυτο απολαμβανουν πληρως την αποδόμηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κοπριτες τεμπέληδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιο είναι το αίτημα αυτή τη φορά; Καλύτερο Δημόσιο; Μα εσείς που απεργείτε έχετε φέρει το Δημόσιο σε αυτό το χάλι από το 1980 κι έπειτα. Ζητάτε και τα ρέστα από πάνω;;; Αλήτες, ε αλήτες!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμόρφωτοι κηφήνες του δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι οι άχρηστοι του δημοσίου απεργούν, δήθεν για το δυστύχημα των Τεμπών... Για να ρίξουν τις ευθύνες αλλού και όχι στο κεφάλι τους Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν και το παίζουν ευαισθητουληδες ενώ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα είναι οι αναίσθητοι. Είναι οι ίδιοι που απεργούν για την αξιολόγηση.
    Γιατί αν δεν έμπαιναν μπροστά τα συνδικαλιστομουτρα κάθε φορά που κάποιος κρινόταν ανεπαρκής, δε θα είχαμε τέτοια τώρα. Τρανό παράδειγμα η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ