Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο μοναδικό έργο της «ALU-SYN» στη Νάξο

Συνθετικά κουφώματα VEKA σε ξενοδοχείο στις Κυκλάδες
Η ALU-SYN, συνεχίζει τις προσεγμένες κατασκευές της σε όλα τα μέρη της Ελλάδας! Το πρόσφατο πετυχημένο έργο της, είναι η ξενοδοχειακή μονάδα στη Νάξο, παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. 

Για την υλοποίηση αυτού του έργου τέχνης, επιλέχθηκαν τα προφίλ Veka 76md Softline, σε χρώμα jet black. Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένο, με τους πελάτες να ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση για τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση.

Η εταιρία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της κατασκευής και εγκατάστασης αλουμινίου και PVC στην Ελλάδα. Με την επιλογή της κατάλληλης τεχνολογίας και υλικών, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αντοχή των κατασκευών της. 

Επίσης, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ επιδιώκει διαρκώς τη βελτίωση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ALU-SYN συνδυάζονται με την αισθητική αντίληψη και την επαγγελματική συνέπεια, για τη δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών κατασκευών που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Φωτογραφίες από το έργο στη Νάξο: 











Η ALU-SYN δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής για περισσότερα από 10 χρόνια και συνεργάζεται με δεκάδες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για σχεδιασμό της πρότασης αλλαγής κουφωμάτων και για να λάβετε οικονομική προσφορά!

11ο χλμ Βέροιας - Νέας Νικομήδειας
Εmail: info@alu-syn.gr
Τηλ.: 2331073281

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ