Quantcast

http://picasion.com/

«Τα έψαλαν» στους παίκτες οι φίλαθλοι της Βέροιας

Η Βέροια γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλής Λάρισας και όπως είναι φυσικό, τα νεύρα είναι πολλά. Κυρίως από τους φιλάθλους της “Βασίλισσας”, οι οποίοι αν και έχουν μείνει λίγοι προσπαθούν να στηρίζουν πάντα και παντού την ομάδα. Ωστόσο, δεν βλέπουν τον ίδιο ζήλο από τους παίκτες και τη διοίκηση και μετά τη σημερινή ήττα από τον Ηρακλή Λάρισας, είχαν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, οι παίκτες της Βέροιας κατευθύνθηκαν προς τους φίλους της ομάδας που είχαν ταξιδέψει στη Λάρισα να τους στηρίξουν. Οι φίλαθλοι τα είπαν σε έντονο ύφος (χωρίς επιθετικές διαθέσεις) με τους παίκτες και τον Θωμά Τρούπκο που τους συνόδευσε και αυτοί από την πλευρά τους φάνηκε ότι έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Οι εντάσεις της προηγούμενης αγωνιστικής μεταξύ Μπλέτσα και οπαδών φάνηκε να έχει αποτέλεσμα, αφού ο αρχηγός σήμερα της Βέροιας παρουσιάστηκε πιο μαχητικός. Ελπίζουμε αυτός ο διάλογος να είναι εν τέλει ευεργετικός για τη συνέχεια της σεζόν.

Η κίνηση αυτή, βέβαια, δεν άρεσε σε όλα τα διοικητικά στελέχη και στον δρόμο για τα αποδυτήρια υπήρχε μουρμούρα.

18 σχόλια:

  1. γιατι δε μας λετε ποιο στελεχος δυσανασχετησε? για να φανταζεται μετα ο καθενας μας οτι θελει και να αρχισουν τα σεναρια παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε αυτος ειναι ο στοχος ρε φιλε. Να υπαρχει καπνος και εμεις να φανταζομαστε τη φωτια. τωρα το πηρες πρεφα εσευ?

      Διαγραφή
  2. δεν ιδρωνει το αυτι τους απο κραξιμο. Αφου δε σας γυρισαν λογια οι νταηδες των αποδυτηριων παλι καλα να λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Diladi pigan ma apologithun se 20 atoma? Gia poli gelia? Afta ute sta erga den ginonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ama itan perisotera ta atoma den tha ioirxe apologia alla ksilo... Esi sto ginekio pio polla mazevis?

      Διαγραφή
    2. Giati na apologithun? Epidi xasane? Pliromenoi ine? As plirothune prota k meta na ezume apetisois.

      Διαγραφή
    3. Όταν οι περισσότερες ομάδες ακόμα και της superleague 1 δεν έχουν ούτε έναν φίλαθλο εκτός έδρας να είστε ευγνόμωνες που ο κόσμος στηρίζει την ομάδα παντού.

      Διαγραφή
  4. Η ομάδα είναι χάλια και γίναμε ρεζίλι απέναντι σε μια ομάδα που δεν καν ετοιμη να συμμετάσχει.Δυστυχώς είμαστε πτώματα απλήρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μας λετε για τον Μπλετσα? Εμφανιστηκε βελτιωμενος? Να ξερουν λοιπον οι φιλαθλοι να τον μπινελικωνουν συχνοτερα μπας κι ανεβει η αποδοση του. Οσο για τον αλλον τον Περδικη που στραβοκοιτουσε την κερκιδα εκανε πεναλντι εφαγε και κοκκινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα μην σε πιασει κανενας περδικης ή μπλετσας φας καμια μπατσα και τρεχεις στην μανα σου να κλαψεις… κοτες του διαδυκτιου

      Διαγραφή
    2. Ο περδικής όχι για βασικός καλύτερα να πάει να παίξει α τοπικό να συνέλθει που κοιτάει και στη κερκίδα ...που να κερδίσουν μετά....

      Διαγραφή
  6. o sotiris o gatoulis kai i parea tous oyte 20 atoma siga ta avga poulane kai tsabouka stous paiktes as poun ta afentika tous na plirwsoun touw paiktes kalitera kai meta na milane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνανε εκδρομή στη Λάρισα που είναι 400 χιλιόμετρα πήγεναι έλα. Πληρώνουσαν λεωφορείο και εισιτήρια για το γήπεδο για να στιρήξουν την ομάδα την ώρα που οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα, ακόμα και στην superleague 1 δεν έχουν ούτε ένα φίλαθλο εκτός έδρας πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.

      Διαγραφή
  7. Καλά να πάθετε όταν τρέχετε πίσω από το παοκακι
    Καλά να πάθετε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο παοκακί; Η Βέροια δεν είναι μαγαζάκι κανενός! Μαγαζάκια είναι ο Λεβαδειακός, η Κιφισιά, ο Πανσεραϊκός και πάει λέγοντας.

      Διαγραφή
  8. Πέφτουμε με θόρυβο και εμείς ακόμα μαλώνουμε μεταξύ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά η Βασίλισσα έχει πονέσει πολύ κόσμο ...λυπάμαι γιατί πολύ βεροιωτες χαίρονται με αυτά που τραβάει φέτος η ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και πολλοί η δυο τρεις γραφικοί που δεν είναι καν από την Βέροια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ