Quantcast

http://picasion.com/

Αποκαλύψεις Καραπαναγιωτίδη για τον Ιβάν Σαββίδη - Για αυτόν τον λόγο δεν έρχεται στην Ελλάδα, τι θα κάνει με τον ΠΑΟK

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης από τη Βέροια όπου βρίσκεται. Ο πρώην Νομάρχης Ημαθίας αναφέρθηκε στα 64α γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη και εξήγησε τους λόγους που δεν έρχεται στην Ελλάδα και τι σκέφτεται να κάνει με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραπαναγιωτίδης είπε: «Χρόνια πολλά να ζήσει να είναι γερός, να προσέχει τον ΠΑΟΚ, τον εαυτό του και την οικογένειά του. Να είναι γερός πάνω από όλα. Είναι παρών στις εξελίξεις. Το ξέρετε και εσείς, πως είναι παρών, παρότι είναι απών με φυσική παρουσία.

Παρακολουθεί τα πάντα. Κάποιοι άλλοι λόγοι δεν του επιτρέπουν να είναι παρών. Είναι τεράστιος ο Σαββίδης. Μπορεί να του λείπει μπόι, αλλά δουλεύει πολύ, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ότι έχει καταφέρει οφείλεται στην επιμονή και την επιτυχία.

Εκεί στην Ρωσία όπου βρίσκεται και έχει πολλές επιχειρήσεις και το παραμικρό λάθος τιμωρείται όπως γνωρίζετε. Είναι τσαμπουκάς και του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτά που έχει κάνει. 

Ένας ενεργός Σαββίδης σημαίνει ενεργός ΠΑΟΚ. Δεν ήρθε στην Ελλάδα για να φύγει. Τώρα οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι ιδανικές λόγω του πολέμου. Όταν επέλθει ηρεμία, θα μπορέσει να κάνει και άλλες επενδύσεις. Όταν καλυτερεύσουν τα πράγματα, λόγω του πολέμου, θα είναι εδώ. Τρέχουν οι εξελίξεις. Να πάνε όλα καλά και στην συνέχεια».

25 σχόλια:

  1. Με ποιο τρόπο θα καλυτερεύσουν τα πράγματα;Με υποδούλωση της Ουκρανίας ή με ντροπιαστική αποχώρηση των εισβολέων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εξολοθρευτούν όλοι οι ναζιστές που στηρίζουν οι δυτικοί αποικιοκράτες.

      Διαγραφή
    2. Όσο για υποδούλωση μάλλον την κάνει ο φίλος των γερμανικών γουρουνιών Ζελενσκι μαζί με τα Αμερικανακια που όπου πήγαν δημιουργεισαν χάος βλέπε Ιράκ Σερβία Λιβύη και άλλες χώρες όπως καί εξαφάνισαν φυλές λαών ακόμα και τώρα υπάρχουν ρατσιστικά τάγματα,το μόνο λοιπόν που τους λείπει είναι ένα φωτοστέφανο, ένα πράγμα να ξέρεις ότι όλα γίνονται για γεωστρατηγικου ενδιαφέροντος καί ελέγχου της Ρωσίας ο πόλεμος αυτός είναι παγκοσμιητων και Ρωσίας.

      Διαγραφή
  2. θα κανουν μια νεα κυπρο /νομιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου βλέπουμε πόσο ενδιαφέρεται η Ευρώπη και η Αμερική την οποία ασπαζεσε τι έκαναν μέχρι τώρα,στην περίπτωση με Ουκρανία καμία σχέση μάθε λοιπόν για να ξέρεις ότι αυτός ο νεοναζί Ζελενσκι είναι παράνομα εγκάθετος των Αμερικανών για τα συμφέροντα τους και κάτι ακόμα έχεις υπόψη σου τις σφαγές που έχουν κάνει εδώ και εφτά χρόνια εκεί το φιλαράκι σου στους ρωσοφωνους και ομογενείς Έλληνες ή θεωρείς αυτοί είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.

      Διαγραφή
  3. Τι να πρωτοσχολιασει κανείς....."Δεν ήρθε στην Ελλάδα για να φύγει" λέει....ποιος ο φευγατος Ιβάν που κατοικοεδρεύει συνέχεια στην μητέρα Ρωσία.....Έχασαν κάποιοι ντοπιοι τα Ρούβλια και προσπαθούν να επιβιώσουν τώρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου....καλόν ύπνο να έχεις και να μην αλλάξεις πλευρό!! Κοιμήσου....δεν θα σε ξυπνήσει κανένας!!!

      Διαγραφή
    2. Ο Σαββιδης εφερε χρημα απεξω στην Ελλαδα καποια κοπροσκυλα περνουν απο εδω χρημα και το πανε εξω. ξυπνηστε αλλαξτε καναλι που βλεπετε και καφενειο που συζητατε

      Διαγραφή
  4. Σε λίγο θα του επιβληθεί ό,τι και στον Αμπράμοβιτς, από τον οποίο αφαιρέθηκε η Τσέλσι εν ριπή οφθαλμού. Η Δύση δεν παίζει με αυτά. Λευτεριά στον Πάοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ'αυτο το πλευρω να κοιμάσαι ξεχνάς ότι έχει και ελληνική ιθαγένεια, πόση κακία έχετε μέσα σας εσείς δεν θέλετε σωστούς ανθρώπους ούτε στα αθλήματα αλλά ούτε και σε καθαρές επιχειρήσεις φάτε στην μάπα κάτι τύπους σάν Μαρινάκη και άλλους ομοίους του,η Ελλάδα μία ζωή είχε αυτήν την κατάρα βλέπε Καποδίστρια, Κολοκοτρώνη, τώρα θα μου πεις πήγα πολύ μακριά όμως αυτά είναι η αλήθεια μετά διαμαρτυρωμασται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα σύμπτωση, όλοι οι " καλοί" που αναφέρεις παραπάνω να ειναι φιλορώσοι!

      Διαγραφή
    2. Μπορείς να μας 'πεις , που και πώς τα βρήκε τα λεφτά .........από την διάλυση της ένωσης !

      Διαγραφή
    3. Όταν μάθουμε που βρήκε τα λεφτά ο Μητσοτάκης ο υιός του μπαμπά του.

      Διαγραφή
    4. Ο ενας ο δυναστης σας, Μαρινακης, ειναι ανθρωπος που πληρωσε τα δεκαπλασια για να αγορασει τον Ολυμπιακο, οταν στον Ρωσο Ιγκνατιεβιτς χαρισαν τα 2/3 των χρεων και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν του χαρισαν γηπεδο, οπως πανε να χαρισουν μετα την ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟ και στην ομαδα με τα τρια πρωταθληματα και αυτα πετσινα, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν πηρε μια ομαδα απλα για "βιτρινα" οπως εκανε ο Ιγκνατιεβιτς που του εδωσαν τα παντα τσαμπα και αφου με "φωτογραφικες ρυθμισεις" διεγραψαν τα χρεη της ΣΕΚΑΠ, δεν μπηκε με κουμπουρι στο γηπεδο, δεν πηρε καμια εικοσαρια και βαλε μεχρι στιγμης αναβολες, δεν ανεφερε "υπερηφανα" για τον "δικο του" προεδρο στην ΕΠΟ, δεν εβγαινε ο πρωθυπουργος φωτογραφιες με την εμφανιση του Ολυμπιακου σαν την πρωην "πρωθυπουργαρα" για να χαριζει τιτλους με χερια χωρις την χρηση VAR και με ενα σωρο παραρτηματα, γενικα δεν εβαλε κανα "ανιψιο" του σερβιτορο, που εγιναν πλουσιοι απ τα τιπς και που ακομα δεν εχει δει κανεις αν ειναι υπαρκτο προσωπο, να αγορασει αλλες ΠΑΕ "δορυφορους" και να ειναι αφαντος πολυ πριν τον πολεμο, μετα την αποχωρηση της πρωην "πρωθυπουργαρας" κλπ.





      Ο ενας φορτωθηκε "διωξεις" οπου η πραγματικοτητα τους ξεμπροστιασε, μετρα περηφανους τιτλους και μοναδικα επιτευγματα, εχει περασει τους πιο αυστηρους ελεγκτικους μηχανισμους ειτα μιλαμε για τις επιχειρησεις του ειτε μιλαμε για την αγγλικη αγορα κλπ, οπου δεν θα περνουσε ουτε απ εξω το "αφεντικο" του πελατη του Αρη, , οταν στον Ρωσο εχουν μεταφερει να πουλησει ΟΛΘ και Οπεν, και αυτο το απεκτησε τσαμπα, και να "απαγκιστρωθει" απ τα δρωμενα της χωρας, ο ενας ειναι ο ηγετης του μεγαλυτερου πολυαθλητικου συλλογου στην γη, με 10 στα 12 πρωταθληματα μεχρι στιγμης, με αστρονομικες διαφορες απ τον δευτερο, τεσσερα νταμπλ,  πεντε προκρισεις στους 16 ευρωπαικης διοργανωσης σε ενα επιπεδο πιο ανταγωνιστικο απο ποτε, και φυσικα 10 ευρωπαικοι τιτλοι σε 12 ετη μεχρι στιγμης και ο αλλος "εξαφανισμενος" μαζι με τον γιο του, "διοικει" απο το Skype στο Ροστοφ, με ενα χαρισμενο πρωταθλημα "χορηγιας" ΣΥΡΙΖΑ, πετσινα κυπελλα με δεκα μετρα οφσαιντ, μαχαιρωματα σε τελικους που "βραβευτηκαν" με "fair play",  ανυπαρκτος στην Ευρωπη και γενικοτερα ανυπαρκτος ως συλλογος. Δεν κανουμε καν αναφορες στις εγκληματικες ενεργειες με δολοφονιες οπαδων εκει περα και οτιδηποτε αλλο σχετιζεται με παρανομες και εγκληματικες δρασεις. Τραβα τωρα να κανεις τον "μποσικο" αν σου πουν να πας σε κανα "συλλαλητηριο", που "διαμαρτυρεσται", εσυ αμφιβαλουμε αν εβγαλες εστω και το δημοτικο χωρις " σπρωξιμο", οπως εγραψες, που εβαλες στην ιδια φραση Καποδιστρια και Κολοκοτρωνη  και το πρωην μελος του ρωσικου κοινοβουλιου, εκτος και αν "τρολαρεις" αν και η αντιληπτικη σας ικανοτητα ειναι τετοια που λεμουριος μπροστα σας φανταζει να διαθετει iq Stephen Hawking, αυτοι ψηφιζουν και η ψηφος τους εχει την ιδια "ισχυ" με των υπολοιπων. Τραβα να ψηφισεις τους "συντροφους" με την δεξια τσεπη.

      Διαγραφή
  6. Ρουλα η Γαυρος; Α ξέχασα...το ίδιο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ίδιο είσαι εσύ γκιόζη παοκσή...ΜΟΝΟ ΑΕΚ

      Διαγραφή
  7. Η Αόρατη Χαζαρια θα ηττηθεί και στην Ουκρανία, και στις ΗΠΑ, και στην Ευρώπη, στην Αυστραλία, και στον Καναδά και παντού !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είστε ηλιθιοι και το καταλαβαίνει κάποιος από τα χαζά που γράφετε!μάλλον δεν τα σκέφτεστε και γράφετε ότι σας έρθει στο μυαλό...τι να σας πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και δεν βρήκε ευκαιρία σε τόσο καιρό να έρθει έστω μια φορά στην Ελλάδα???
    Ρε παπατζηδες που γέμισε αυτή η χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας ανώνυμος παπατζής που γράφει και ξαναγράφει...γνωρίζει μήπως πωε και συμμετέχοντες στην "Φιλική Εταιρεία " προερχόταν απο την Μητέρα Ρωσία όπως την αποκαλεί (η ζούσαν εκεί ), Και όμως, αυτή οργάνωσαν την απελευθέρωση της σκλαβωμένης επι τέσσερεις αιώνες (τετρακόσισ χρόνια έξυπνε) Ελλάδας. Για να είναι ελεύθεροι και να λένε κάθε βλακεία ποθ τους κατεβαίνει και μάλιστα ανώνυμα. Γιατί που να έχουνε θάρρος κάτι τέτοιοι ...... χωρίς όνομα και πατρίδα, πάντα έτοιμοι να πουλήσουν και να πουληθούν σε καλή τιμή...

      Διαγραφή
  10. Πια μαμα Ρωσία αυτή που εσφαξε τους Έλληνες με τον Κεμάλ που δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο ενώ ολος ο στόλος ειταν εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι Αμερικάνοι την έσωσαν την Κύπρο ε;

      Διαγραφή
  11. Σχόλια απο ανώνυμους μη χάνετε χρόνο να διαβάζετε. Ο κ.Σα.ββίδης ήρθε μέσα στην μεγάλη κρίση ,έφερε χρήμα ζεστό.,έκανε επενδύσεις ,αγόρασε τον παραπαίοντα ΠΑΟΚ , συμμάζεψε το κόκκινο νεοκλασικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,(χρόνια εγκσταλελειμένο)συμμετέχει στην δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων , κ.λ.πΚσι σε τελευταία αναλυση :δεν μας "πεφτει" λόγος γιατι δεν έρχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Πόρτο Καρράς πάντως το παράτησε.υποτιθεται ότι θα έκανε ανακαίνιση στο Σιθωνία hotel ,το ξεκίνησε και πάγωσε το έργο με απλήρωτο κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ