Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ειλικρίνεια»: Η μεγαλύτερη ποικιλία από νόστιμα κρεατοπαρασκευάσματα


Για το Κυριακάτικο και καθημερινό τραπέζι - Τηλ. παραγγελιών: 2331061683

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο έφτασε, άλλη μια εβδομάδα με λιγότερο ή περισσότερο δύσκολη καθημερινότητα τελείωσε και πολλοί από εμάς περιμένουμε πώς και πώς τα Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια για να χορτάσουμε τους αγαπημένους μας και να χαλαρώσουμε. Ειδικά όταν στο τραπέζι υπάρχει και η φροντίδα που βγαίνει μέσα από ένα νόστιμο φαγητό.

Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρούμε την μεγαλύτερη ποικιλία από νόστιμα παρασκευάσματα κρέατος, για το ιερό κυριακάτικο τραπέζι αλλά και όλη την εβδομάδα. Γιατί το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει πάντα τις καλύτερες λύσεις, είτε για τα επίσημα είτε για τα καθημερινά τραπέζια. Και φυσικά, σας λύνει τα χέρια, καθώς χρόνια τώρα, ετοιμάζει καθημερινά μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και διαλεχτά υλικά.




Το κρέας πάντα στα καλύτερα του, από το πιο απλό μέχρι το πιο ιδιαίτερο παρασκεύασμα, θα το βρείτε μόνο στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ