Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπένας: «Ο Κοθράς έχει μέλλον σαν προπονητής»

Ο φόργουορντ/σέντερ του Φίλιππου Βέροιας (Β’ Εθνική, 3ος όμιλος), Σταμάτης Μπένας, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή “Γυρνώντας την Ελλάδα” με την Αθηνά Πατρινού και τον Δημήτρη Μελίσση. Αναλυτικά είπε:

Για το δυστύχημα στα Τέμπη: “Αρχικά, να μεταφέρω εκ μέρους όλων των μελών της ομάδος τα θερμά μου συλλυπητήρια για το δυστύχημα που έχει γίνει και μας έχει συγκλονίσει όλους, γιατί δεν είχαμε και την ευκαιρία να τα πούμε δημόσια”.

Για το ότι είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία, ενώ πολλοί τους πίστευαν εκτός τετράδας: “Θεωρώ ότι περισσότερο μάς πεισμώνει αυτό. Δε μάς υπολόγιζαν, δε μας έβαζαν στις top-4 ομάδες του ομίλου, αλλά με τ’ αποτελέσματα που έχουμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δείξαμε ότι μπορούμε να μπούμε ‘σφήνα’. 

Για τη συνεργασία του με τον κόουτς Ευθύμη Κοθρά: “Με τον κόουτς ήμασταν και συμπαίκτες και φίλοι, έχουμε προσωπικές σχέσεις. Είναι και δύσκολο και εύκολο, είναι κάπου ενδιάμεσα όλο αυτό. Θεωρώ ότι είναι στο χαρακτήρα. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, καμιά φορά μπορεί να τού πω και μια κουβέντα παραπάνω, γιατί υπάρχει οικειότητα, όπως και αυτός το ίδιο. Παρ’ ότι είναι η 1η χρονιά τού κόουτς, το πάει πολύ καλά, το διαχειρίζεται πολύ σωστά. Πιστεύω ότι έχει μέλλον σαν προπονητής. Αν έχει την υπομονή και τη θέληση θα έχει μέλλον στην προπονητική”.

Για τον 3ο όμιλο: “Πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατός ο όμιλος, έχει πολύ δυνατές, οργανωμένες και σοβαρές οι ομάδες. Ένα κομμάτι που τον κάνει ακόμη πιο δύσκολο είναι και τα ταξίδια, τα οποία γίνονται απ’ όλους αυθημερόν, άρα είναι επιπλέον κούραση αυτό. Οι ομάδες είναι οργανωμένες, ειδικά οι 6-7 είναι περισσότερο και οι άλλες προσπαθούν. Θεωρώ ότι στη διασταύρωση του 3ου με τον 4ο όμιλο θα επικρατήσουν οι ομάδες του 3ου ομίλου, βάση δυναμικής και ρόστερ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ