Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι λόγοι που η Βέροια πάει χάλια!

Kataskopos speaking
Ανησυχώ! Πλέον η Βέροια έχει μπει σε περιπέτειες! Πρέπει να δούμε κατάματα την αλήθεια και να μην κρύβουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας, κάτω από το χαλί. Η ομάδα δεν είναι καλά αγωνιστικά και αυτό αποτυπώνεται στην βαθμολογία. 

Στα τελευταία 5 ματς έχει 4 ήττες. Σε συνολικά 13 αγώνες, έχουμε μόλις 13 βαθμούς. Χάνουμε πολύ εύκολα παιχνίδια εντός έδρας από κάτι ανύπαρκτους βλέπε Απόλλων Λάρισας και Διαγόρα. Οι παίκτες είναι light. Δεν γυαλίζει το μάτι τους και δεν έχουν πνεύμα νικητή. 

Υπάρχει ίντριγκα μεταξύ δημοσιογράφων και διοίκησης, οι παράγοντες μαλώνουν μεταξύ τους, η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη, ο παικταράς ο Φασίδης υπέστη ρήξη χιαστών, οι φίλαθλοι έχουν απογοητευτεί και δεν πατάνε στο γήπέδο, αλλάζουμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, δεν υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Ανεμομαζώματα…ανεμοσκορπίσματα! Άσε που αυτός ο καινούργιος προπονητής εμένα προσωπικά, δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι. 

Αν η Βέροια υποβιβαστεί θα είναι τραγωδία. Η περσινή ομάδα μοντέλο που καταχειροκροτήθηκε απ' όλη την Ελλάδα και ήταν μια ανάσα από την Super League, μοιάζει ακυβέρνητο καράβι η... αγάπη μας! Και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπω φως στο τούνελ. Όπου φτωχός κι η μοίρα του. 

Αφήστε τις μαγκιές, κάτω το κεφάλι και δουλέψτε σκληρά. Ακόμα και τώρα μπορείτε να γυρίσετε την κατάσταση. Πατήστε το κουμπί και αλλάξτε την νοοτροπία. Πριν να είναι αργά. Γιατί αν τυχόν η ομάδα πέσει κατηγορία, αλλάξτε πόλη!

21 σχόλια:

  1. Μήπως είναι το ΔΣ που δεν βάζουν ευρώ € από την τσέπη τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα να πω την εξυπναδα μου -
    τι δουλεια εχουνε ολες αυτες οι ομαδες και κανουν χωριο α
    χωριο β
    χωριο γ
    λεω---
    ξανασκεφτειτε πος θελετε νανα ο αθλητισμος
    μπορει να ποναει οταν χανει η ομαδα μας αλλα αλλο αυτο και αλλο οι
    δομη και η διαχιρισει του προταθληματος
    διοξτε ολες αυτες της β και γ ομαδες
    και μη μου λες για ευροπη λες και τρωμε εμεις την σουπα με πιρουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας Νομός μια ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι παίχτες δεν έχουν κουράγιο γιατί δεν υπάρχει ούτε φαΐ ούτε ψωμί τότε ευρώ για νερό ΣΤΕΡΓΙΟ πάρε όλους τους λεφτάδες που είναι στο ΔΣ και πάτε στα σπίτια σας χουβαρδαδες και λεφτάδες του κωλου μόνο λεζάντα και μαγκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μας λες φίλε σου φταίνε τα χωριά όπως ονομάζεις και δεν λαμβάνεις υπόψη ότι δύο βεροιωτες έφυγαν και είπαν το τί φταίει στην ομάδα,τα αποδυτήρια σου είναι εντάξει που η διοίκηση δεν ασχολείται, γι'αυτό το χάλι της κατηγορίας αυτής έχει όνομα και είναι ο ίδιος ο κύριος Αυγενακης ο εκφραστής της εξυγίανσης με Μαρινάκη, λοιπόν φτιάξε εσύ ομάδα και ύστερα να ασχοληθείς με άλλες ομάδες που τις λές χωριά άιντε μάθατε τώρα, είναι σάν να λέμε ότι η καμήλα 🐫 δεν κοιτά την καμπούρα της λέει για τις άλλες???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εεε ναι ποιός άλλος.ειμαστε ένας νομος (Όχι Νόμος )μια ομαδάρα
    Με ένα καινούργιο γήπεδο κοντά στην Εγνατία 35000 θέσεων και ας έρθουν μετά να μας κερδίσουν στο γρασίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός Θανάσης όταν εντός έδρας με Διαγόρα Ρόδου έχεις λιγότερους φιλάθλους από ένα χωριό που λες είναι η απόδειξη ότι μάλλον φταίει η διοίκηση,ο Μαραγκός και ο Ματζαριδης τα είπαν καθαρά στα αποδυτήρια γίνεται χαμός καί οι διοίκηση σφύριζε αδιάφορα.

      Διαγραφή
  7. Τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα έγραψες !!αλλά αυτά που έγραψες τα ξέρει και ένα παιδάκι που μαζεύει τις μπάλες στο γήπεδο .δεν βλέπω να μιλάει κανείς για το ποιος πραγματικά φταίει φέτος κ μη μου πειτε θα τα πούμε όλα στο τέλος γιατί στο τέλος θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ομάδα για να πάει καλά χρειάζεται ειδικούς και χρήματα όχι ανίδεους πολτικάντιδες που θέλουν μόνο ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ένα άλλο έφερε τον καψαλη και τον μανωλιουδη σέντερ Μπακ και παιζει ο περδικης....βρωμάει η δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος εφερε τον Καψαλη κι αλλος τον Μανωλιουδη. Οσο για τον Περδικη εχεις δικιο. Περσυ οΔερμιτζακης που τον εφερε και δεν τον υπολογιζε. Με αυτα και με τα αλλα εχουμε καταλαβει ποια ειναι τα ποδια που σηκωθηκαν να χτυπησουν το κεφαλι. Παιχτες που μεχρι περυσι ηταν ανυπαρκτοι φετος δημιουργουν θεματα ελεω διοικησης. Κι οποιος πει τα πραγματα με το ονομα τους στοχοποιειται.

      Διαγραφή
  10. Αυτοί οι παίχτες υπό άλλες συνθήκες και αυτός ο κατα τα άλλα συμπαθής προπονητής ούτε έξω από το ταγαροχωρι δεν θα περνούσαν και τώρα βγάζουν κ γλώσσα στον κόσμο.(απλήρωτοι είναι και στις άλλες ομάδες)και αυτοί οι παίχτες που παίζουν φέτος κάτι Μ λέει ότι δεν βρήκαν άλλου..κοιταει στην κερκίδα μέχρι κ ο περδικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτως φιλε μου. Αυτοι ολοι αντι να κανουν τον σταυρο τους που παιζουν στη Βεροια πουλανε μαγκές και γυρνανε λόγια στην κερκιδα. Κι οποιος τολμήσει να πει κατι βρισκει μπελά. Απλήρωτοι ειναι κι αλλου οποως λες αλλα εδω καλοεμαθαν. Ας βγουν ομως να μας πουν ποιος ειναι πισω απο αυτες τις μεταγραφες τις ανυπαρκτες. Γιατι δε μας λένε? Ο Μπουζας δε μας εκανε αλλα χθες πήρε διπλο στη Λαρισα με την Καρδιτσα. Ποιιος πήρε αποφαση να τον διώξει? Παιχτες που πέρυσι ανοιγαν το στομα μονο για να αναπνέουν φετος βριζουν κλωτσανε και δε σεβονται τιποτα. Δεν ξερω τι γινεται στ αποδυτηρια αλλα ενας κουκος δε φερνει την Ανοιξη. Μονο ο Τρουπκος βγηκε και ειπε δυο κουβεντες ευθεως. Ολοι οι αλλοι μουγκα. Εγω περιμενω να ακουσω με ποιο σκεπτικο ηρθαν οι παιχτες αυτοι εδω και ποιος τους προτεινε. Οταν μαθουμε αυτα τοτε θα συμπληρωθει το παζλ.

      Διαγραφή
  11. Αυτον τον Μπλέτσα καλο θα ηταν να τον μαζεψει καποιος γιατι δεν τον βλέπω και πολύ καλα. Κατι ηξερε ο Δερμιτζακης και ουτε τον εβλεπε δυο χρονια. Σερνεται ζηταει και τα ρεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πάει μία ομάδα καλά πρώτα πρώτα πρέπει τα αποδυτήρια να είναι σωστά από εκεί ξεκινά το αν θα πάει καλά μία ομάδα καί η διοίκηση θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό χτύπησαν καμπανάκια εδώ και καιρό από δύο βεροιωτες που φεύγοντας είπαν για τα αποδυτήρια και για δύο άτομα έναν του τεχνικού Τιμ και τον πρόεδρο, επίσης και ο Γαλανοματης έκανε μία δήλωση για το τι επικρατεί στην ομάδα,το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι δεν υπάρχει ηρεμία στην ομάδα όπου είχε στη σεζόν με Δερμιτζάκη και διοίκηση Μπίκα.

      Διαγραφή
    2. Τα αποδυτηρια για να κρατηθουν θελουν προσωπικοτητες ενας κουκος δε φερνει την Ανοιξη. Τα καμπανακια που λες οτι χτυπησε ο ας πουμε δημοσιογραφος αυτος δεν τα παιρνει κανεις στα σοβαρα γιατι ολοι καταλαβαν οτι η εμμονη του με τον προεδρο ξεκινα απο αλλου μαλλον πριν ερθει στην ομαδα ο νερουλας. Οσο για το μελος του τιμ που εκραξε ειδε οτι δεν τον παιρνει και σταματησε γιατι εδω στη βεριουλα που ζουμε ξερουμε ο ενας τον αλλον κι απο την καλη κι απο την αναποδη οποτε το εκοψε κι καλα εκανε. Κι αφου εκραξε το ενα μέλος του τιμ καλο θα ηταν να κραξει και το αλλο γιατι εκει ακουγονται τα πολλά και τα σοβαρα φιλε μου. Εκει υπαρχει το ψωμι. Και προσωπικα γνωριζοντας όλα τα προσωπα που εμπλεκονται στην ομαδα απο χρονια αλλους πιο καλα αλλοους λιγοτερο εχω καταλαβει ποιος και τι ρολο βαραει. Οποιος λεει αληθειες και δε ρουφιανευει γινεται στοχος. Περυσι και προπερυσι δηλαδη ηταν εκκλησια τ αποδυτηρια και φετος τα χασανε? κατι δεν κολλαει. Μαζεψαν τη σαρα και τη μαρα εδω και τωρα προσπαθουν να το μαζεψουν αλλα δεν....Αντε να δουμε που θα τα φορτωσουν παλι.

      Διαγραφή
  12. Κανένα κυλικείο υπάρχει για αγορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο κατασκοπος λεει αληθειες και σας ποναει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κατάσκοπος λέει τα πράγματα όπως έχουν ..αλλά λέει το γύρω γύρω όλοι ..η ομάδα θα πέσει κ ακόμα θα ψαχνουμε να δούμε τι φταίει..
    Ο Μπλέτσας πραγματικά τα έβαλε με την κερκίδα που αγανάκτησε μέτα.από πόσους αγώνες κ πόσα πράγματα π έχουν γίνει φέτος ας βγει να πει μια συγνώμη κ ένα ευχαριστώ που παίζει στη Βέροια ..κ ο Μπλέτσας έχει κ πόσα χρόνια εδώ κ προσπαθεί...ο άλλος ο περδικης απορώ πως τόλμησε να κοιτάξει στη κερκίδα λυπάμαι που το λέω αλλά με αυτές τις συμπεριφορές κ αυτή την αδιαφορία δεν σώζεται η δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φετος μερικα παιδακια που υπο αλλες συνθηκες δε θα πατουσαν ουτε απο εξω απο το Ταγαροχωρι πήραν αερα και βγαζουν συμπεριφορες άσχημες. Φυσικα αυτον τον αερα καποιος τους τον εδωσε. Αν κανουν ετσ ιστην κερκιδα σκεφτειτε τι κανουν μεσα στα αποδυτηρια. Σεβασμος μηδεν. Θεμα ποδοσφαιρικης παιδειας ειναι ολα. Και περιμενουμε απο αυτους να σωσουν την ομαδα. Λυπαμαι αλλα δε μπορουν. Σε αλλες ομαδες παιζουν μηνες απληρωτοι. Κακως βεβαια αλλα ετσι ειναι. Εδω παλι τυχεροι ειναι που κουτσα στραβα παιρνουν τα λεφτα τους.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ