Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαξεβάνος: «Πρέπει να σηκώσουμε τo κεφάλι»

Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Βέροιας μετά και τη νέα ήττα στην Λάρισα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχασε από τον Ηρακλή με 2-1 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. 

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να απογοητευούν και οτι χρειάζεται να σηκώσουν το κεφάλι, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για την διαιτησία.

Δείτε τι ανέφερε στην κάμερα του Sportsfan.gr:

16 σχόλια:

  1. Megalo gia pio kefali milas na xerume. Malon den xeris pu irthes. Krima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιανου το χατιρι δε χαλας Μαπξεβανε και με το ζορι να παιξει ο Αλβανος? Ο Ελευθεριαδης ειναι παιχταρας γιατι δεν παιζει? Ο γιατζιδης ποτε θα παρει μαι ευκαιρια? Σηκω φυγε μονος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ελευθεριαδης δεν παιζει γιατι δεν ειναι πουλεν του τεχνικου διευθυντη. Το ιδιο κι ο Γιαχτζιδης. Αυτός μας τους φορτωσε ολους αυτους τους απιθανους σαν καλος μανατζερ που ειναι. Αλλα δε βγαζει κιχ τωρα αφηνει ολους να ψαχνονται. Μανωλιουδηδες Κασεμηδες μαυροι κι αλλοι ανυπαρκτοι φορτωθηκαν στην ομαδα και κανενας δεν πηρε την ευθυνη τους. Κι οταν δει τα σκουρα θα επιστρεψει στον Καναδα ξερει αυτος.

      Διαγραφή
    2. Ο μόνος που ήξερε το τόπι φέτος ήταν ο ανυφαντακης από τη στιγμή που έφυγε καληνύχτα ζωη...τραυματίστηκε κ ο φασιδης τον Μπουκουβάλα τον κάψανε έπρεπε να παίζει Μπακ τουλάχιστον να έχεις έναν που δεν θα φοβάσαι από εκείνη τη μεριά..έφτασα στο σημείο να ψάχνω τον Ορφανίδη...όλοι οι υπόλοιποι μια μετριότητα πραγματικά.Στελιο Μαραγκε βγες και πες γιατί έφυγες τώρα μπας και σωθεί η χρόνια μετά θα είναι αργά.

      Διαγραφή
    3. Ο Ανυφαντακης ειναι καλος κοουτς. Εφαγε πολεμο απο γονεις, τοπικα μεσα ενημερωσης και απο μεριδα ατομων της διοικησης που τον ζαλιζαν με μηνυματα για το ποιους θα βαλει να παιξουν. Αγανακτισε και μολις ειδε την καλη μας την εκανε. Αληθεια εχετε ξαναδει μελη του δς μιας ομαδας να κραζουν παιχτες απο την κερκιδα την ωρα του ματς? Μπουζας και Στικας εχουν ακουσει τα εξ αμαξης απο την αρχη επειδη ηταν επιλογες ανυφαντακη. Το μονο που εχω να καταλογισω στον Ανυφαντακη ειναι οτι δεν εκανε μεταγραφες. δε μπορουσε?δεν ηθελε? δεν τον αφησαν? δεν το ξερω παντως η ομαδα ηταν ληψή.

      Διαγραφή
  3. Χαρτακια παιρνεις κι εσυ δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τέλος έφτασε κρίμα!!!!!! αλλά ήταν προδιαγεγραμμένο μετά τον αποκλεισμό από την Λειβαδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΙΚΑ ΓΥΡΝΑ.ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΑΙ.

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω για το κεφάλι όλα τα αλλά είναι είναι σηκωμένα λόγω ευρώ δεν υπάρχει σάλιο φάνηκαν τα σανίδια ρε ΔΣ λεφτάδες τι έγινε πρόεδρε μόνο θεωρία είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eno oli h katigoria einai pliromeni... Ipne!!

      Διαγραφή
    2. Συμπαθητικός αλλά λίγος για την Βέροια και πολύ σκέψη για τις αλλαγές εκτός και αν τον δίνει χαρτάκι κανένας από τον παγκο

      Διαγραφή
    3. Ας πανε να παιξουν μπαλα Κηφισια Πανσεραικο Καλλιθεα και Νικη Βολου. Ολοι οι αλλοι δεν εχουν σεντς. Κι εδω παλι καλα ειναι. Γι αυτους δηλαδη. Γιατι εμεις μαζι τους καρδιοχτυπαμε σε καθε ματς.

      Διαγραφή
  6. Οι μανατζερ με τους φιλους τους τους αλλους μανατζερ απο Τουμπα μερια μας φορεσαν αυτα τα παλτα .Αυτοι που πουλουσαν πνευμα στους παιχτες πριν το ματσ με τις Σερρες μεσα στα αποδυτηρια κι επιναν ποταρες με τον Δερμιτζακη στο Αιγες την παραμονη του αγωνα.Καλα(κακα)ξεμπερδεματα αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι ξερανε αλλα τουμπεκι. Ας μιλησουν τωρα πριν ειναι αργα. Πεφτουμε που πεφτουμε ας μαθουμε τις λερωμενες φωλιες ορισμενων.

      Διαγραφή
  7. Αν δειτε ποιοι παιζουν θα καταλαβετε εσεις που ρωτατε ποιος τον δινει χαρτακια. Ειναι γνωστοι απο χρονια οι μανατζαραιοι αυτοι δε θα τους μαθουμε τωρα δα.Λιγο το παραστημα του Μπαξεβανου δεν ξερει που ηρθε ας τον πει καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας σωθεί η επειγόντως παρτίδα και ο απολογισμός αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ