Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απώλεια βάρους με τα φυτικά προϊόντα της Herbstore.gr

Χάσε εύκολα κιλά, με τη βοήθεια των βοτάνων αδυνατίσματος
Το να χάσουμε μερικά κιλά, δεν είναι πάντα εύκολο. Πολλές φορές ο μεταβολισμός μας «μπλοκάρει» και δε μας επιτρέπει να κάψουμε τις απαραίτητες θερμίδες. 

Σε κάποιες περιπτώσεις, όσο και να προσπαθούμε με τη διατροφή και άσκηση, χρειαζόμαστε λίγη επιπλέον βοήθεια για να δούμε αποτελέσματα στο σώμα μας. Αυτή τη βοήθεια για την απώλεια των κιλών, μας τη δίνει η Herbstore.gr με τα φυσικά βότανα της που συλλέγονται από την περιοχή της Ημαθίας!

Με τα βότανα, η φύση κάνει για άλλη μία φορά το θαύμα της! Αυτό συμβαίνει καθώς τα βότανα έχουν διάφορες ιδιότητες μεταξύ των οποίων είναι η θερμογένεση, δηλαδή η διαδικασία που συμβάλει στο κάψιμο θερμίδων. 

Ακόμα, κάποια βότανα έχουν την ιδιότητα να μειώνουν την όρεξη και τις λιγούρες και να προάγουν το αίσθημα της πληρότητας, ενώ κάποια άλλα συμβάλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού καθώς προάγουν την αποβολή των άχρηστων συστατικών από το σώμα!

Τα βότανα που μπορείς να προμηθευτείς από τη Herbstore.gr για απώλεια βάρους είναι:

Η λουίζα είναι ιδανικό μέσο για τη διαδικασία απώλειας κιλών. Βοηθά στο κάψιμο του λίπους και αποτρέπει την κατακράτηση υγρών, ενώ μειώνει το αίσθημα πείνας και αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να ξεκινήσεις τη δίαιτά σου. Επιπλέον, η λουίζα διαθέτει χαλαρωτικές ιδιότητες, οι οποίες συνδέονται άμεσα με την υγεία σου. Όταν είσαι χαλαρωμένος, το σώμα σου λειτουργεί καλύτερα, και επίσης βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας, καθώς είναι διουρητική.


Το τζίνσενγκ είναι γνωστό για τα αναρίθμητα οφέλη του στον οργανισμό. Εκτός από αυτά, όμως, έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Με τη δράση του στον μεταβολισμό, ενεργοποιεί την καύση λίπους και αποτρέπει την κατακράτηση ενώ παράλληλα σου δίνει ενέργεια!


Ο δυόσμος είναι ένα εξαιρετικό βότανο, που εκτός από το μοναδικό άρωμα που έχει, ενισχύει την προσπάθειά σου για αδυνάτισμα. Ο δυόσμος ρυθμίζει το επίπεδο των οιστρογόνων στον οργανισμό, γεγονός που συμβάλλει μέσω μιας διαδικασίας στην απώλεια βάρους, αλλά και λίπους.


Η τσουκνίδα είναι ένα θαυματουργό βότανο! Είναι από τα πιο αποτελεσματικά διουρητικά βότανα, αντιμετωπίζοντας έτσι άμεσα την κατακράτηση υγρών. Παράλληλα, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ θα βοηθήσει και σε περιπτώσεις χαμηλού σιδήρου.


Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.

☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561

Herbstore.gr

Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ