Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός»


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2023 έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός». Η εκδήλωση έγινε στο φουαγιέ της Αντωνιάδιου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Κοι.Σ.Π.Ε. (ΠΟ.Κοι.Σ.Π.Ε.) Σωτήρη Κουπίδη, του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας, του αντιδημάρχου Βέροιας Καλλίστρατου Γρηγοριάδη, του προέδρου της ΚΕΠΑ Βέροιας Κώστα Ρίζου, εκπροσώπων των βουλευτών Ημαθίας, της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ημαθίας, εργαζομένων, εκπροσώπων της αντιπεριφέρειας, του δήμου Νάουσας, του Επιμελητηρίου και άλλοι.


Την βασιλόπιτα έκοψε η πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, μαζί με τον Σωτήρη Κουπίδη και την Σταυρούλα Γιαννούτσου, ευχαριστώντας παράλληλα 
όσους αγκάλιασαν, βοήθησαν και βοηθούν το έργο του Κοι.Σ.Π.Ε., αλλά και τους εργαζομένους.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Ρίζος αναφέρθηκε στις μουσικές βραδιές που θα διοργανώνονται στο φουγιέ της Στέγης, με μουσικές ομάδες μαθητών της Βέροιας, δίνοντας έτσι βήμα στους νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τη μουσική τους.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Κουπίδης έκανε έναν μικρό απολογισμό του θεσμού των Κοι.Σ.Π.Ε. ενώ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μιας καινούριας κινητής υπηρεσίας ψυχικής υγείας το προσεχές διάστημα στην Ημαθία καθώς και την δημιουργία επιπλέον υπηρεσιών ψυχικής υγείας που και με την βοήθεια του 
Κοι.Σ.Π.Ε. θα προχωρήσει τα θέματα της ψυχικής υγείας στην Ημαθία.

Δείτε φωτογραφίες:





















4 σχόλια:

  1. Δεν μας είπατε τη είπε η Καρατζουλα τη λόγο έβγαλε θέλω να την ακούσω σε ένα βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι θα άκουσε από κάποιους το έμαθε σαν ποιηματάκι και το τιτιβισε ...... γιατί από μόνη της δεν....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα ήταν τέλεια και τα τιτίβισε όπως πρέπει 😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι καλοκαιρινά ρούχα φοράει η καρατζιουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ