Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στον Μητροπολίτη Βεροίας

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον αξιότιμο κ. Υπουργό στη Βυζαντινή Βέροια με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικεραιτότητας.






9 σχόλια:

  1. Έχουν να φάνε τέτοιο φούμο που την βοηθεια του θεου την χρειαζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΥΣΜΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΣΩΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για αυτό τόση αστυνόμευση στη μητροπόλεως;; και καθόταν και μέσα στο δρόμο ο "ψηλός" με το αντανάκλαστικο μπουφαν !! λες και καποιος θα τους πείραζε τα οχήματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tragodia katantia na wlepi kanis to despoth na asxolite me ipokrites k antropous pu den sewonte tipota. Thliwero. Malon pigan na parun euxi isos na metanoisan. Pios xeri. Monon o theoulis mas pu tha tus wali k aftus siga siga sth thesi tus. Despota katae sth dovra k kane mas kana kirigma gia ton aoo stolo paulo k ase ta pedakia afta. Esi ise gia to minastiri k oxi gia ta bloggs. Kali metania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βάλουν καμία αποζημίωση από της ζημιές που έγιναν στα ροδάκινα δεν βάζουν για επίσκεψης πρώτη είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλους τους διάφορους τύπους λατρείας που επικρατούσαν στο Ρωμαϊκό κόσμο, ο λαός τους θεωρούσε εξίσου αληθινούς. Οι φιλόσοφοι τους θεωρούσαν όλους εξίσου λάθος. Και οι ύπατοι, όλους εξίσου χρήσιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσει πώς κάθεται ο Βεσυρόπουλος. Ούτε σε...αγκάθια να καθόταν. Μα είναι εικόνα αυτή με τις χρυσές πολυθρόνες; Ούτε παραγγελία οι συριζαίοι να την έκαναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ