Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέχει με 1.000 ο Γραμματέας!

«Είμαστε πανέτοιμοι για τις εθνικές εκλογές - Το ΠΑΣΟΚ θα γράψει ξανά ιστορία»

Αέρα ανανέωσης και προοπτικής έδωσε ο Σάββας Τσιχλακίδης με την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κινητοποιήσει το κόμμα και να διοργανώσει πετυχημένες πολιτικές εκδηλώσεις.


Μάλιστα, στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας για τις προσεχές εθνικές εκλογές. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το ΠΑΣΟΚ θα γράψει ιστορία και θα φέρει και πάλι την Δικαιοσύνη στον τόπο. Είμαστε το πρώτο κόμμα που ανακοίνωσε τους υποψηφίους Βουλευτές και θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε και πάλι το Κίνημα σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μόνο ιστορία και βαθιές ρίζες, αλλά και μέλλον για να αλλάξει τηυν ζωή αυτού του τόπου. Το κόμμα μας θα κληθεί να βελτιώσει την ζωή των πολιτών και να φέρει ένα καλύτερο αύριο.

Είμαστε εδώ να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα αλλαγής απέναντι στα πολιτικά γεγονότα, μια αλλαγή που μπορεί να εγγυηθεί μόνο ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Είμαστε πανέτοιμοι για τις εθνικές εκλογές!»

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ γραμματέα χαίρομαι που ένας νέος όλο όρεξη ασχολείται με την πολιτική, καταρχήν αυτό είναι αισιόδοξο! Λυπάμαι όμως που μετά την παροδο της επόμενης τετραετίας δεν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ για να είσαι και εσυ γραμματέας! Χάσατε την μοναδική ευκαιρία να ανακαμψετε και δυστυχώς όποια συνεργασία και να κάνετε είτε αριστερά είτε δεξιά θα έχει ως αποτέλεσμα απλά να εξαφανιστεί το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν τρεχεις με 1000 και βγαινεις τριτος και καταιδρομενος δεχνει η καποιοι τρεχουν με 2000 η τρεχεις χωρις ΒΟΗΘΕΙΑ.Προσωπικη εκτιμηση εδω συμβαινει το δευτερο.Ενα καλο παιδι δινει εναν αγωνα κανοντας οτι δυνατον μπορει.Ευχομαι γρηγορα να καταλαβει οτι οι εκλογες κερδιζονται πριν την κυριακη των εκλογων,και τα καστρα συνηθωσ πεφτουν απο μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν βγάζανε πρόεδρο τον ΓΑΠ , τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ