Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαλτάκος: «10-15 ομάδες της Super League 2 θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα»

Ο Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του τόνισε ότι 10-15 ομάδες της Super League 2 δύσκολα θα ξεκινήσουν ξανά το πρωτάθλημα. Σε εκδήλωση της ΕΠΣ Χανίων βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και μίλησε για το σοβαρό θέμα της Super League 2 τονίζοντας πως 10-15 ομάδες δύσκολα θα ξεκινήσουν ξανά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος:


“Με την Super League 2 κάναμε ραντεβού, αλλά αυτό δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, δηλαδή πήγε μάλλον σε αδιέξοδο διότι εκείνοι υποστηρίζουν ότι ακόμα και αν πάρουν κάποια χρήματα δε γίνεται να διεξαχθεί το πρωτάθλημα γιατί αρκετές ομάδες -περίπου 10 έως 15 όπως λένε εκείνοι βέβαια πάντα- δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι.

Από ‘κει και πέρα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μια συνάντηση με τον υφυπουργό, ούτως ώστε να δούμε εάν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση όπου εγώ πιστεύω ότι μπορεί.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία ματώνουν από την εποχή των μνημονίων και στη συνέχεια με τον COVID. Είχαμε τότε 4400 σωματεία σύμφωνα με τους πίνακες της FIFA και τώρα έχουμε 2500.

Αυτή η τεράστια μείωση οφείλεται στους λόγους που προείπα. Σκοπός της ΕΠΟ είναι να χρηματοδοτεί της Ενώσεις ούτως ώστε με τη σειρά τους να βοηθούν τα σωματεία να διοργανώνουν σωστά πρωταθλήματα και να έχουν την ικανότητα με υλικό (μπάλες, φανέλες κτλ.) να τα δίνουν στα σωματεία και να μπορούν αυτά ν’ ανταπεξέρχονται.

Είχα πει και προεκλογικά ότι θα πήγαινα στις γιορτές όσων περισσότερων Ενώσεων μπορώ, οπότε από τη στιγμή που είχα την τιμή να δεχτώ την πρόσκληση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων και τον κ. Κωνσταντινίδη είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα”.

7 σχόλια:

  1. Το άκουσες κύριε Μπριγιάντι μας ;
    Ο άνθρωπος σας το είπε. Τα λεφτά δεν φτάνουν για όλους. Έτσι κάποιοι (όσοι δεν ξέρουν να διοικήσουν - διαχειριστούν μια ομάδα) θα βρεθούν εκτός.
    Ετοιμαστείτε λοιπόν για την έξοδο, η στιγμή έρχεται σύντομα.
    Κάποιοι σας το είπαν έγκαιρα, δεν ξέρετε μην ανακατεύεστε. Η ομάδα δεν χρειαζόταν φανατικούς οπαδούς, ούτε πολιτικούς, ειδικούς χρειαζόταν.
    Να δούμε τώρα (ποιος θα πληρώσει τη νύφη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη βασικη ευθυνη για τα χαλια της ομαδας τα εχει η προηγουμενη διοικηση που παρατησε την ομαδα λιγο πριν την εναρξη της νεας σεζον κι αφησε την τυχη της σε αυτους τους αδαεις. Αυτοι βρεθηκαν και ανελαβαν ως υπηρεσιακη διοικηση γιατι αλλιως δε θα μιλουσαμε τωρα για Βεροια. Ξερανε δεν ξερανε αυτο που συνεβη με τον Αυγενακη ηταν απροοπτο οποτε το σχολιο σου ειναι ακυρο. Για τα αλλα αν θες το συζηταμε

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος20 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:20 μ.μ.)
      Διαφωνώ, η προηγούμενη διοίκηση ήξερε, ή έπρεπε να ξέρει, όλοι οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν ακόμα και εγώ (ο αδαής) παρατηρώντας τις καταστάσεις εδώ και 2-3 χρόνια είχα επισημάνει (με σχόλια) την κατάσταση και την πορεία των ομάδων και της δικής μας. Όλοι με ειρωνεύονταν όταν βλέποντας τα πράγματα έλεγα (ένας Νομός μια ομάδα) εννοώντας τη συγχώνευση όλων των ομάδων του Νομού σε μια, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες στον κόσμο για να επιβιώσουν στα δύσκολα, χρόνια που ήρθαν. Με τον τρόπο αυτό τα έξοδα μειώνονται τα έσοδα αυξάνονται και με μια διαχείριση ειδικών υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για σωτηρία. Όλοι όμως ήθελαν να είναι Πρόεδροι και να διαχειρίζονται με τον χειρότερο τρόπο τις επιχωρηγήσεις του κράτους στις ομάδες ....
      Οι μόνοι που έκαναν ότι δεν ήξεραν (ας πρόσεχαν) είναι αυτοί που νόμισαν ότι από οπαδοί - πολιτικάντηδες μπορούν να γίνουν Μάνατζερ, έχοντας στο μυαλό τους πάντα την συλλογή ψήφων από τους υπόλοιπους οπαδούς, για να συνεχίσουν ως πολιτικάντηδες. Δυστυχώς όμως για την ομάδα και για αυτούς που έβαλαν τα λεφτά, όλα εδώ πληρώνονται, αλλά μετά τις εθνικές εκλογές.
      Ξαναλέω λοιπόν, ένας Νομός μια ομάδα με ειδικούς στη διοίκηση και στον αγωνιστικό χώρο ,τοσο απλά.

      Διαγραφή
    3. Επειδη λες μονον για τον εναν οτι παει για να μαζεψει ψηφους εγω θα σου πω οτι κι ο αλλος δεν παει πίσω γαιτι με τις ανακοινωσεις ευχαριστιεςκαι τις πλακετες που μοιρασε σε ανθρωπους που δεν βοηθησαν την οαμαδα ποτε, καταντησε τη Βεροια γραφεία της Ρηγιλλης. Η ομαθα θυμιζει καφενειο του 1980 με δεξιους και πασοκους. Εγω δεν τους διαχωριζω. Με το καλημερα σας στην Ελια εταξαν θεσεις σε "δικα μας παιδια" και μετα πλάκωσε η καθε πικραμενος. Οταν δε βολευτηκαν οσοι περιμεναν οτι θα βολευτουν αρχισε η γκρινια. Αυτο εδειξε οτι δεν υπηρχε πλάνο. Μας πουλησανα και ειρωνεια.....αν δεν πληρωνετε δε θα εχετε λογο. Δε βαζουν φραγκο αλλα κανουν κουμαντο με τα λεφτα ανθρωπων που αγαπουν την ομαδα. Στις ανακοινωσεις ξεπερασανε τον Κουγια που περσυ τον κοροιδευαμε. Ειναι ασχετοι κι επικινδυνοι γιατι κι αυτους τους 2-3 που υπαρχουν στην ομαδα δεν τους αφησαν να δουλεψουν. Οταν δεν υπαρχουν λεφτα υπαρχει γκρινια. Αν δε βαζεις φραγκα απο την τσεπη σου δε σε παιρνει κανεις στασοβαρα κι ας διαχειριζεσαι εκατομμυρια αλλου. Αυτοι οι 3 δε μπορουν να βρουν ακρη μεταξυ τους πως θα διοικησουν ομαδα?Ο ενας ψαχνει ψηφους για τον εαυτο του κι ο αλλος για την κυβερνηση.

      Διαγραφή
    4. Στον (Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:28 π.μ.)
      Άρα τζίφος η δουλειά...
      Όλοι μπήκαν για ίδιο όφελος και αν βολευόταν και η ομάδα καλώς, αλλιώς εμείς δεν φταίμε αλλά φταίνε όλοι οι άλλοι.
      Εσύ και εγώ το καταλάβαμε, για τους άλλους οπαδούς δεν ξέρω.

      Διαγραφή
  2. Απο δυο χωρια χωριατες. κυριολεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα και οι δύο αναμείχθηκαν για τους ψήφους αλλά για διαφορετικά κόμματα, αν κατάλαβα τελικά ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ