Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Στέργιος Διαμάντης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και ήταν καυστικός αναφερόμενος στις επιπτώσεις που θα έχει η απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να κόψει τα χρήματα από την φορολόγηση του στοιχήματος.
Αναλυτικά όσα είπε:
“Βάζω εγώ το ερώτημα είμαστε εμείς στοιχηματζήδες; Εάν έχει ο κ. Αυγενάκης τα όποια στοιχεία εγώ θα πήγαινα στον εισαγγελέα. Το να ρίχνεις λάσπη και να παίρνει η μπάλα όλες τις ομάδες δεν είναι σωστό. Πάω στον εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι κάθονται στο σκαμνί, δεν μπορούν να διασύρονται παράγοντες και μία ολόκληρη κατηγορία”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:
Κάναμε μία επιτροπή για να σώσουμε τη Βέροια και βάσει του προγραμματισμού μας μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε βάλει 450.000 και περιμέναμε να έρθουν τα χρήματα από την ΕΡΤ και τη φορολόγηση του στοιχήματος για να είμαστε ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Εγώ είμαι ρομαντικός που μπήκα μπροστά για να σώσω την Βέροια. Δεν είμαι εργοστασιάρχης, έχω τέσσερα παιδιά και δύο εγγόνια, αφού αναιρεί ο Αυγενάκης αυτά που είπε ας μου δώσει νούμερο για τον Κορυδαλλό. Δεν έχω να πληρώσω το ΙΚΑ. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες, έχουν οικογένειες και πρέπει να πληρωθούν. Πως θα ανταποκριθούμε;”.
Υπογράμμισε ότι: “Αυτός την έκανε την κατηγορία. Είμαι από τους τελευταίους ρομαντικούς, έχω δει παράγοντες που ήταν τεράστιες προσωπικότητες. Ποτέ το ποδόσφαιρο δεν είχε φτάσει τόσο χαμηλά. Το παράπονό μου σαν βορειοελλαδίτης είναι ότι ΠΑΟΚ και Άρης έπρεπε να μπουν μπροστά και να στηρίξουν τις ομάδες της Β. Ελλάδας. Πέρσι βγήκαμε τρεις φορές πρωταθλητές και δεν ανεβήκαμε. Και βγήκε ο Λεβαδειακός. Ας το κάνουν πρωτάθλημα της Αττικής.
Είναι ντροπή για τον Μαρινάκη. Ο αείμνηστος πατέρας του ήταν ρομαντικός παράγοντας, μπορεί να ήταν Ολυμπιακός δεν με νοιάζει. Ο Μελισσανίδης πρέπει να θυμηθεί από που ξεκίνησε, από τον Ιωνικό. Να μην το κάνουν το ποδόσφαιρο τόσο επαγγελματικό. Τόσο ανάγκη έχουν αυτοί αν χάσουν 100.000 ευρώ. Πώς θα βγάλουμε παίκτες από τις εθνικές ομάδες; Είναι πολλά. Θέλουμε τα χρήματα, δεν μας κάνει χάρη κανένας υπουργός. Προέρχομαι από το χάντμπολ. Δεν μπορεί ένα σωματείο εκεί να παίρνει 75.000 και εμείς να παίρνουμε 55.000″.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Αναστάσιος Καραγεωργίου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νάουσας, μετά την είδηση του θανάτου της Ανίλας Μανούση. Η εκλιπούσα έφυγε από την ζωή σε ηλικία
-
Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου 2026 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, μεταξύ δύο οχημάτων,
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 55 ετών, η Σταματία Δόκαλη. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026 και ώρα 18:00, από
-
Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Βέροιας η ολοένα συχνότερη εμφάνιση αγριογούρουνων σε κατοικημένες περιοχές, με επίκεντρο τον
-
Στο Πρωτοδικείο της Νάουσας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, ένας πολυέλαιος αποκολλήθηκε από την οροφή και έπεσε πάνω σε δικηγόρο.
-
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου 2026 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για φωτιά σε αγροτική περιοχή έξω
-
Τον κυνηγούσε 2 χρόνια επειδή είχε σχέση με τη γυναίκα του Σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ θυμίζει η υπόθεση με τη δολοφονία
-
Ο εν λόγω τραγουδιστής απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ξέρει να απολαμβάνει τις μικρές αποδράσεις, επιλέγοντας αυτή τη φορά έναν από τους πι...
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές





Η Βεροια ειναι απο τις ελαχιστες ομαδες της κατηγοριας που πληρωνει. Καταφερατε να μαζεψετε χρηματα και ειναι οι παιχτες τακτοποιημενοι.Κοιταξτε να τα βρειτε μεταξυ σας να σωθει η χρονια. Οποιος δημιουργει προβληματα ας πηγαινει σπιτι του. Τερμα η λασπες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠανάστας. Αντίστας. Επίθες. Μπουμπουλίνος ο Ζαφείρς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιαμαντη μην περιμενεις το τελος για να μιλησεις. Γιατι το τελος θα ειναι καταστροφικο και ουδεις θα ενδιαφέρεται για λεπτομερειες τοτε. Σωσε οτι προλαβαινεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήParetisou k ase ths grinies
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ
ΔιαγραφήΑδέρφια τα πράγματα είναι απλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ κύριος που γκρινιάζει γιατί γκρινιάζει; Έβαλε λεφτά;
Ξέρει από διοίκηση ΠΑΕ;
Ζητά χρήματα για να διοικήσει και να πάρει ψήφους.
Ο κύριος που δεν του τα δίνει (Υπουργός κλπ) χρειάζεται τα χρήματα για να πάρει ψήφους (έρχονται εκλογές και η κυβέρνηση θα δώσει παροχές στους πολίτες για να ξαναβγεί).
Από πού θα κόψει χρήματα; Από τον Μαρινάκη τον Σαββίδη ή το Μελισσανίδη ; Προφανώς από κανέναν από τη μεγάλη κατηγορία. Άρα θα κόψει από τη μικρή κατηγορία (τους ανίδεους τους κακομοίρηδες). Άρα κόβει από αυτούς ρίχνει τα λεφτά στις εκλογές βγαίνει πάλι κυβέρνηση και αφήνει τους άλλους να μην μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα τους. Έτσι οι τελευταίοι χάνουν τους ψήφους που σκόπευαν να πάρουν και οι χρηματοδότες τους τα λεφτά τους.
Και ζήσαν οι Υπουργοί καλά, εμείς καλύτερα και οι διοικήσεις των ομαδούλων χειρότερα.
Έτσι τελειώνει το παραμύθι.
Ελπίζω να το καταλάβετε.
Λογικό.
ΔιαγραφήΔεν το είχα σκεφτεί.
Θέλει τα χρήματα γιατί είναι πρόεδρος της ομάδας καιβαζει σε όλα την υπογραφή του.... Οπότε εάν γίνει κάτι αυτόν χώνουν μέσα... Γκεγκε???.
ΔιαγραφήO kirios pu griniazi ine kati? Apla rotao?! Malon k aftos ine enas san olous tus alus pu olo ftene oi aloi ala pote o idios.ke to stilaki tu ine afto tu disekatomiriouxou pu apaxionh ta panta k to pezi cowboy. A re basilisa se kanane xorioudaki oi asxetoi. O monos pu exi idea eki mesa ine gioths tsaluxidis. Kirios k gnostis.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤζαμπα γινομαστε όλοι πρόεδροι
ΑπάντησηΔιαγραφήΆχρηστοι Βεροιωτάδες για τ΄ανάθεμα είστε, γκρίνια και μιζέρια
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχρηστοι είναι οι Βεροιωτάδες που διαμαρτύρονται ή αυτοί τόσα χρόνια παιδεύουν την ομάδα;
Διαγραφή