Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η τραγουδίστρια που έβαλε «φωτιά» στη νύχτα της Βέροιας - «Βροχή» τα λουλούδια, αποθέωση από το κοινό

Το δέσιμο και η χημεία που έχει με τη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας είναι κάτι μαγικό. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την πόλη της. 

Η πληθωρική σκηνική παρουσία της, σε συνδυασμό με την εξαιρετική φωνή της, την καθιστούν ως μια από τις πιο ταλαντούχες λαϊκές ερμηνεύτριες της Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο λόγος φυσικά για την Κρυσταλλία Βαρβαρίδου, η οποία εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Voice». Η μελαχρινή καλλονή δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ και ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που εμφανίζεται on stage.


Ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram απαριθμεί πάνω από 6.000 ακόλουθους, με την ίδια, να εισπράττει την αγάπη και την αποθέωση του κόσμου κάθε φορά που βρίσκεται επί σκηνής. Παρουσιάζει ένα λαϊκό πρόγραμμα που τρελαίνει τους ερωτευμένους, αλλά και τους... χωρισμένους! Όσοι την έχουν ακούσει live καταλαβαίνουν απόλυτα...

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσα πιο πολλά δείχνεις, τόσο πιο καλή τραγουδίστρια είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιογραφικά ΘΗΡΙΑ είστε εκεί, έτσι? όχι αστεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ