Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν την πίτα τους οι Μικτές ομάδες Ημαθίας

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Μικτές Ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα της Βέροιας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Καστοριάς (Κ14, Κ16), υπό την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης κ. ΜΟΥΡΤΖΙΛΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ και του Γενικού Γραμματέα κ. ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η. δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, με επικεφαλής τους Ενωσιακούς

Προπονητές κ.κ. ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Τυχεροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έλαχαν το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν οι ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ από το γκρουπ Κ-14 και ΔΑΡΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ από το γκρουπ Κ-16, ενώ σε ό,τι αφορά την πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψαν τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, ο τυχερός ήταν η Ένωση.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο sportsfan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ