Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μηχανοκίνητη πορεία αγροτών στη Βέροια

Μοίρασαν αιτήματα και κομπόστες ροδάκινο
Μηχανοκίνητη πορεία στη Βέροια, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023 οι αγρότες, έπειτα από κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, με την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας, του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, των Σχολών Οδήγησης Ημαθίας και του δήμου Βέροιας.

Οι αγρότες ξεκίνησαν την μηχανοκίνητη πορεία από το «μπλόκο» τους έξω από το Μακροχώρι και με τα αγροτικά τους οχήματα και την συνοδεία εκπαιδευτικών οχημάτων, μπήκαν στο κέντρο της Βέροιας, περνώντας κορνάροντας από τις οδούς Βενιζέλου και Μητροπόλεως.


Μπροστά από το Δημαρχείο της Βέροιας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας Χρήστος Βοργιάδης επέδωσε ψήφισμα στον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και στον βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα και στη συνέχεια μετέβησε στην αντιπεριφέρεια όπου επέδωσε ψήφισμα και στον αντιπεριφερειάρχη.


Παράλληλα, οι αγρότες μοίραζαν κομπόστες μαζί με τα αιτήματά τους στους περαστικούς.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν και έκαναν δηλώσεις ο Βασίλης Κοτίδης, πρόεδρος των Σχολών Οδηγών και πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Ημαθίας και ο Γιάννης Τσεχελίδης, περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




















6 σχόλια:

  1. Και το μεσημέρι ,αναστέναξαν οι καντίνες και τα τσιπουράδικα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αδελφια το μελλον ανοικη στους νεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο μέλλον;; είμαι 30. Από τις τεράστιες επιδοτήσεις που κάποιοι λέτε ότι παίρνουμε και από την μεγάλη ενίσχυση του κράτους, έκοψα 50 στρέμματα και έμεινα με 25 απλά για βγαίνει ο εφκα μου. Από εμένα έτρωγαν βενζινάδικα, εργάτες, γεωπόνοι, συνεταιρισμοί, συνεργεία και το κράτος.

      Διαγραφή
  3. ή γίνεστε επιχειρηματίες ή χάνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή.θελουν να μειωθεί ο αριθμός των αγροτών........η γη να γυρίσει σε λίγους και οι υπόλοιποι να αλλάξουν επάγγελμα.....
    ΥΓ Αληθεύει ότι πάνε σε νέα ρύθμιση χρεών με ψαλίδισμα ,✂️✂️,υπό τας ευλογίας του κράτους οι συνεταιρισμοί ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ με τους συμπολίτες Μου κάνουν λες και τρώνε μπριζόλες τον 1000 ευρώ στον τούρκο σουβλατζι. Τα ψυγεία τους είναι τόσο γεμάτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ