Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα: «Στην Ελλάδα, ο κόσμος δεν ήθελε να με δεχτεί όπως ήμουν»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή της, την απόφασή της να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στο Ντουμπάι, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον παραχώρησε στο περιοδικό «OK!» η Ιωάννα Μπέλλα.

Το μοντέλο, που στην Ελλάδα έγινε ευρύτερο γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις οντισιόν του GNTM, πλέον έχει το δικό της διαμέρισμα στο Ντουμπάι, έχει αγοράσει αυτοκίνητο και δουλεύει όχι μόνο ως μοντέλο αλλά και στον χώρο του real estate.

Όπως εξηγεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ζωή στο Ντουμπάι είναι σαφώς πιο ακριβή, αλλά και τα χρήματα που κερδίζεις είναι περισσότερα. «Μόνο για τη μετατροπή του διπλώματος οδήγησης πρέπει να πληρώσεις 2.000 ευρώ» λέει χαρακτηριστικά.

«Γενικά όταν περπατάω δεν κοιτάζω δεξιά και αριστερά, οπότε δεν προσέχω αν με παρατηρούν. Φαντάζομαι ότι τους κάνει εντύπωση το ύψος μου, που είναι πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων εδώ. Και τις Ρωσίδες, που είναι επίσης ψηλές, τις κοιτάζουν έντονα» θα πει -μεταξύ άλλων- αναφορικά με το αν την κοιτάζουν οι άντρες στο Ντουμπάι.

Αναφορικά με την καθημερινότητά της στο Ντουμπάι θα πει πως «τον τελευταίο χρόνο ζω εδώ μόνιμα, τον προηγούμενο πηγαινοερχόμουν. Είναι το δεύτερο σπίτι μου πλέον το Ντουμπάι, το πρώτο θα είναι για πάντα η Ελλάδα. Σηκώνομαι νωρίς κάθε πρωί, στις 10 είμαι στο γραφείο – το real estate έχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον εδώ. Τα Σαββατοκύριακα θα συναντήσω τις φίλες μου, θα πάω για ηλιοθεραπεία ή για γιόγκα. Κάνω πράγματα για μένα».

Τέλος, η Ιωάννα Μπέλλα εκφράζει και το παράπονό της για την Ελλάδα, όπου όπως λέει «ο κόσμος δεν ήθελε να με δεχτεί όπως ήμουν».

«Με στενοχωρεί που ο κόσμος δεν ήθελε να με δεχτεί όπως ήμουν, ίσως όμως να είχα προκαλέσει κι εγώ. Με έπιανε ένα παράπονο ‘γιατί να λένε όλα αυτά για μένα;’. Πλέον ζω στο εξωτερικό και βλέπω γύρω μου μια άλλη νοοτροπία, δεν με στενοχωρεί πια όπως παλιά» είπε χαρακτηριστικά.

9 σχόλια:

  1. Τι να αποδεχθεί;; τι είσαι και έπρεπε ή δεν έπρεπε να σε αποδεχθεί; και ποιος;; ο κόσμος;;
    τους υπόλοιπους που ζούνε στη χώρα τους έχουν αποδεχθεί;; και ποιοι;;
    πώς ήσουν όταν ήσουν στην Ελλάδα;;
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;; κάποιοι νομίζουν ότι είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος!
    Ρε για συνέλθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ REAL ESTATE ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ... ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά βρε κορίτσι, εδώ που τα λέμε, ούτε εσύ σε είχες δεχθεί όπως ήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ακριβώς δουλειά κάνει στο real estate; Τόσα πολλά βγάζει απ' αυτή τη δουλειά... Να πάμε και εμείς εκεί... γιατί όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ Ιωάννα όποτε θέλεις σε παντρεύομαι πάντα ήθελα ένα σπίτι στο Ντουμπάϊ βλέπω φωτό και τρελένονται για το Ντουμπάϊ λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά που υπάρχει και ο ''ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ'' και βγάζεις και καμία συνέντευξη σου στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ