Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αθλητικές δράσεις συμπερίληψης στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ της Μ.Α.μ.Α

Στα πλαίσια των δράσεων συμπερίληψης του συλλόγου η ομάδα του παιδικού τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, με συνοδεία του προπονητή Κουρουζίδη Χριστόφορου, επισκέφθηκε στις 20/01/2023 το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α. και προσέφερε το ποσό των 200€ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, στέλνοντας το δικό της μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

Τα παιδιά καλωσόρισαν θερμά τα παιδιά του τμήματος μπάσκετ. Αφού γνωρίστηκαν, γίνανε μια όμορφη παρέα παίζοντας και διασκεδάζοντας όλοι μαζί! Στο τέλος τα παιδιά της Μ.Α,μ.Α δωρίσανε μια ζωγραφιά εκφράζοντας την αγάπη και τις ευχαριστίες τους!

Το απόγευμα της Παρασκευής 27/01/23, στον χώρο του ΚΔΑΠ, επισκέφθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας Μέγας Αλέξανδρος. Τα παιδιά υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη χαρά! Τα μέλη της ομάδας γεμάτο όρεξη έπαιξαν ποδόσφαιρο, συζήτησαν μαζί τους και κλείσανε ραντεβού για μια επόμενη συνάντηση.

«Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας κο. Ζαρογιάννη Χρήστο, καθώς και όλα τα μέλη για την ενσυναίσθηση και την αγάπη που επέδειξαν. Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες συναντήσεις που γεμίζουν χαρά τα παιδιά μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε φωτογραφίες:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ