Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Σωματείο Κομμωτών & Κουρέων Βέροιας - Αλεξάνδρειας


Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών επαγγελματιών του χώρου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023 η κοπή πίτας του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Βέροιας - Αλεξάνδρειας «Η Φιλοκαλία».


Την πίτα έκοψαν τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, η αντιπρόεδρος Δήμητρα Κουτσιώφτη, ο γραμματέας Μπάμπης Σιαμίδης, η ταμίας Κική Δελαντώνη και το μέλος Κατερίνα Καρανικολοπουλου, με το τυχερό κομμάτι να πέφτει στον γραμματέα Μπάμπη Σιαμίδη.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης και η πρόεδρος του Σωματείου Κομμωτριών - Κομμωτών Νάουσας, Ταμάρα Λογγινίδου.

Ακολούθησε γλέντι και χορός με ζωντανή μουσική και φυσικά ανταλλάχθηκαν πολλές ευχές για καλή χρονιά, υγεία και καλές δουλειές σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ