Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιάρτας για το πανό στο γήπεδο του Άρη: «Η καφρίλα είναι καταδικαστέα»

Το υβριστικό πανό που αναρτήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκάλεσε αντιδράσεις από διάφορες πλευρές και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Καραπαπά. Θέση αισθάνθηκε την ανάγκη να πάρει και ο Βασίλης Τσιάρτας.


Ο Hμαθιώτης διεθνής βετεράνος και υποψήφιος βουλευτής μίλησε για «καφρίλα» και ζήτησε «σεβασμό στη μνήμη του Άλκη». «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το πανό στο αποψινό ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό. Η καφρίλα είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται. Ντροπή. Σεβασμό στη μνήμη του Άλκη» έγραψε...



4 σχόλια:

  1. ...are Billy ARXONTA k mellondike PROTHYPOURGE !!!!!
    ...isa re.... idryse kanena
    Foodball Scool Internat kane kalytera afto pu xeris ..
    PROTHYPURGARA na pume ...aaalatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένοχοι και για φτύσιμο οι δράστες και συνένοχοι όσοι ανέχτηκαν το απαράδεκτο πανό με το υβριστικό σύνθημα!Παρ’ότι φίλαθλος του Άρη θα με ικανοποιούσε μία τιμωρία ως γηπεδούχου ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φίλε,αν είσαι φίλαθλος του Άρη ,η ομάδα τι φταίει για τους καφρους που την ακολουθούν. Το σωστό είναι από τις κάμερες του γηπέδου να βρουν τα άτομα που το έκαναν και να πληρώσουν ,γιατί αν τιμωρηθεί η ομάδα ,οι καφροι εφόσον δεν πληρώσουν θα το ξανακάνουν. Όχι πονάει νύχι κόψε χέρι.

      Διαγραφή
    2. είναι γνωστό ποιος σύνδεσμος έβαλε το πανί..έχει αυτονομηθεί από το super 3.....εκεί στα δυτικά

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ