Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνω από 20 εκ. το χιόνι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου - Αισιόδοξες προσδοκίες πως θα ανοίξει το Σαββατοκύριακο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, όσον αφορά τη λειτουργία του για τις επόμενες ημέρες. Όπως τονίζεται, τα καιρικά φαινόμενα έχουν αφήσει μία ικανοποιητική ποσότητα στις εγκαταστάσεις του κέντρου (περίπου 15-35 cm) και υπάρχουν αισιόδοξες προσδοκίες πως οι πίστες μπορεί να ανοίξουν το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι του Ε.Χ.Κ. Σελίου, τα καιρικά φαινόμενα έχουν αφήσει μία ικανοποιητική ποσότητα στις εγκαταστάσεις του κέντρου μας μέχρι στιγμής (15-35cm). Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και σήμερα σύμφωνα με τα δελτία καιρού.
Έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες διάστρωσης σε κάποιες πίστες του χιονοδρομικού.

Αύριο Παρασκευή 27/01/2023 θα υπάρχει ανακοίνωση για πιθανή λειτουργία του κέντρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εφόσον οι συνθήκες χιονοκάλυψης προσφέρονται για ασφαλή χιονοδρομία.

Αναβατήρες και προσωπικό βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.
Κύριος γνώμονας αποτελεί η ΑΣΦΑΛΕΙΑ όλων!!!»

6 σχόλια:

  1. ούτε 1 ευρώ στην βλαχοφωλιά. αφήστε τους εκεί μπιζμπιζέ αναμετάξυ τους όπως το συνηθίζουν άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πιο επιτυχημενο σχολιο.
      βλαχοφωλια.
      τα ειπες ολα με μια λεξη.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα.
      Τι θα πει ούτε ούτε ένα ευρώ στους βράχους?Πρωτον Το χιονοδρομικό είναι κρατικό.Δευτερον τα μαγαζιά δεν τα έχουν όλα οι βλάχοι ουτε στο χιονοδρομικο ουτε στο χωριο..Οι παλιοί πέθαναν η αποχώρησαν και υπάρχουν άνθρωποι στα μαγαζιά που δεν είναι βλάχοι και προσπαθούν να βγάλουν μεροκάματο για να συντηρισουν τις οικογένειες τους.Τριτον Σε Ποια δεκαετία αναφέρεστε ότι σας διωχναν και ότι δεν θέλουν κανέναν?Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.Τεταρτον βγείτε επωνυμως και πείτε ποιος είστε τι δουλειά κάνετε η αν είστε υπάλληλος εσείς και η οικογένεια σας ώστε να μην έρθουν οι βλάχοι να σας δώσουν κιαυτοι ούτε ένα ευρώ.Ντροπη σας στο 2023 να είστε τόσο προκατελειμενοι.Ονομαζομαι Γιώργος Κιοσεογλου και δεν κρύβομαι πίσω από ανώνυμες δημοσιεύσεις....

      Διαγραφή
    3. Το περίεργο που σου ακούγεται ότι είναι μπιζμπιζε φίλε μου; το έχω δει το έργο από τα έσω του χιονοδρομικου... Δυστυχώς παντού συμβαίνει το ίδιο πράγμα..

      Διαγραφή
    4. συγχαρητήρια για τις εύστοχες παρατηρήσεις σας και το θάρρος της γνώμης σας

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ ΠΑΝΤΑ ΧΤΥΠΑς ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ!ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ