Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραϊάνα Ανανία: «Πάνω απ' όλα βάζω τον έρωτα»

Για τη σχέση της με την πίστη και τον Θεό, τον λόγο που η μεγαλύτερη σχέση της κράτησε 6 μήνες, μίλησε η Τραϊάνα Ανανία σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Mega Καλημέρα”.

"Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια. Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις "σαμπόταρε" την πίστη σου", τόνισε η ηθοποιός από τη Βέροια

Η Τραϊάνα Ανανία αναφερόμενη στον έρωτα σχολίασε πως "ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες".

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ