Quantcast

http://picasion.com/

Το συγκινητικό αντίο του ΣΦ Βέροιας «Θύρα 4» στον Στέλιο Μαραγκό - «Ένας από τους πιο επιτυχημένους αρχηγούς»

Η ξαφνική αποχώρηση του Στέλιου Μαραγκού από τη Βέροια, προκάλεσε έντονη αναστάτωση στις τάξεις των φίλων και της διοίκησης της ομάδας. Όλοι είδανε με κακό μάτι την εξέλιξη αυτή, είτε διότι στεναχωρήθηκαν είτε γιατί δημιούργησαν σενάρια στο μυαλό τους. Κανείς δεν έχει βγει πραγματικά να εξηγήσει τι και πως έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, οπότε όλοι πορεύονται μόνο με το αντίο.

Θέση πήρε και ο Σύνδεσμος Φίλων Βέροιας “Θύρα 4”, ο οποίος αφού πέσανε οι τόνοι, είπε το δημόσιο “ευχαριστώ” στον Στέλιο Μαραγκό, υπενθυμίζοντας την προσφορά του με την “κυανέρυθρη” φανέλα.

Αναλυτικά ο ΣΦ Βέροιας “Θύρα 4” αναφέρει:

“Όλα τα ωραία κάποτε φτάνουν στο τέλος τους. Ο Στέλιος Μαραγκός υπήρξε από τους πλέον πιστούς και ρομαντικούς παίκτες-οπαδούς της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

Ένας πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ που αφήνει το όνομά του με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Πάλευε πάντα για τη φανέλα, πόνεσε, χάρηκε, αδικήθηκε όμως ποτέ δε τα παράτησε!

Όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, άφησε τα μεγάλα σαλόνια και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (θα μπορούσε άνετα να παίζει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ στα 28 του) και ήρθε να συμβάλλει στην αναγέννηση της ομάδας που πάντα πονούσε και αγαπούσε.

Ο δρόμος ποτέ δεν ήταν εύκολος για τον ΑΡΧΗΓΟ της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ σε αυτά τα 5,5 χρόνια! Η ομάδα μας βίωσε όλα αυτά τα χρόνια κατάφορες αδικίες σε βάρος της. Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς αναδιαρθρώσεις με αποκορύφωμα το περσινό μοντέλο έκτρωμα που στέρησε από τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ την επιστροφή της εκεί που ανήκει. Ενώ παράλληλα ο Στέλιος ήταν παρών και στην καταστροφή του 2016.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δείχνει την πικρία του για τα περσινά γεγονότα ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας. Ωστόσο, στα μάτια τα δικά μας ο Στέλιος πέτυχε όλους τους στόχους του και φεύγει ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ΑΡΧΗΓΟΥΣ στην ιστορία της ομάδας!

Ήρθε στα δύσκολα χρόνια της επανάκαμψης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της οικ. Μπίκα και αρχικά με τον Αλέξανδρο Βεργώνη και έπειτα μόνος του, σήκωσαν στις πλάτες τους το βάρος που ανέλαβαν και οδήγησαν τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ στον προθάλαμο της Σούπερ Λιγκ.

Μπορεί η επαγγελματική καριέρα του ΑΡΧΗΓΟΥ μας να μην είχε το happy ending που της αξίζει, ωστόσο φεύγει ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και ως ΘΡΥΛΟΣ της ΒΕΡΟΙΑΣ. Με τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ο Στέλιος βρέθηκε κοντά στο όνειρο της Ευρώπης όταν η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό Α’ γύρο τη σεζόν 2014/15, ηταν εκεί στην καταστροφή του 2016/17 και επέστρεψε στην αναγέννηση του 2018.

Μετά από 117 εμφανίσεις με τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας αποσύρεται από την ενεργό δράση έχοντας κατακτήσει με την ομάδα μας το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2018/19, το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τη σεζόν 2020/21 και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 (Βόρειος Όμιλος) τη σεζόν 2021/22.

Ο Στέλιος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην πόλη μας. Ένας ήρωας για τα νεαρά παιδιά που κατάφερε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της πόλης του αλλά και να ηγηθεί αυτής σε όλες τις κατηγορίες!

Στέλιο, δεν είναι αντίο γιατί σύντομα θα επιστρέψεις εδώ που ανήκεις από άλλο πόστο. Φεύγεις νωρίς δυστυχώς από την ομάδα και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μάθουμε τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σε ευχαριστούμε για όλα!

Συγχαρητήρια για μια υπέροχη και αξιοζήλευτη καριέρα και καλή τύχη στο μέλλον! Εις το επανιδείν!”.

5 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει αρχηγός που σταματάει στη μέση της χρονιάς. Ο Βιερίνια πχ παραμένει με μισό πόδι. Απλά δεν άντεχε τον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από θέματα υγείας δεν δικαιολογείται η ξαφνική του αποχώρηση. Το σωστό θα ήταν, αφού ξεκίνησε την σεζόν, να έφτιαχνε υπομονή και να αγωνίζονταν μέχρι τέλους. Σε αυτήν τη φάση η ομάδα θα βρει παίχτη καλύτερο από αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο Βεροιείς είχες, Παπατζίκο και Μαραγκό και τους έδιωξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα καλα κι όλα ωραια αλλα να βγει η διοικηση και να μας πει ποιος πήγε παραμονες του αγωνα με τις σερρες στο ξενοδοχειο του πανσεραικου και τι ειπωθηκε μεσα στα αποδυτηρια πριν το ματσ. Για να μπει καθε κατεργαρης στον παγκο του. θΕμα ημερων να μαθευτουν όλα και τοτε τρεξτε να κρυφτειτe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ