Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (16/1 - 22/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Αυτή την Τετάρτη 18/1 η σκληρή σύνοδος Ήλιου - Πλούτωνα έρχεται για να μας δώσει το μήνυμα ότι το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις! Δες τις προβλέψεις σου. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του
 Αιγόκερω, πραγματοποιούν αυτή την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, την «θρυλική» τους συνάντηση, σχηματίζοντας την όψη συνόδου (28ο 13’) στο τρίτο δεκαήμερο! Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις: την θετική και την αρνητική , για πάμε να δούμε! Η θετική όψη του νομίσματος: επιμονή, αντοχή, μεθοδικότητα, παρατηρητικότητα, κύρος, δύναμη, μεταμόρφωση, ερωτισμός, πάθος. Η αρνητική όψη του νομίσματος: αυτοκαταστροφικότητα, εμμονές, σκληρές και αμείλικτες συμπεριφορές, χειριστικές και εξουσιαστικές τάσεις, ζήλειες, σκάνδαλα! Τα ζώδια που βιώνουν έντονα την επιρροή αυτής της όψης είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου! Πιο θετική έκβαση θα έχουν από αυτή την όψη οι Ταύροι – Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δείξεις προνοητικότητα σε οικογενειακά ζητήματα και να αποφύγεις την απόλυτη συμπεριφορά αλλά και τα νεύρα, τόσο σε μία επαγγελματική όσο και σε μία αισθηματική σχέση! Στα οικονομικά σου υπάρχει μία σχετική αβεβαιότητα, για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να φανείς συντηρητικός στις αγορές και στις επενδύσεις σου και να μην ριψοκινδυνεύεις τα χρήματά σου σε άσκοπα έξοδα ή και σε τυχερά παιχνίδια! Τις ημέρες που ακολουθούν θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, προκειμένου να απαλλαγείς γρήγορα από βάρη! Η καθημερινότητά σου θα επηρεάζεται πολύ από τις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω σου, εσύ θα πρέπει να προσέξεις να μην δίνεις δικαιώματα στο κοινωνικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου γεννά τώρα την επιθυμία για νέα σχέδια, νέες γνωριμίες αλλά και για φλερτ. Στο ίδιο ζώδιο κινείται και η Αφροδίτη, επομένως οι ερωτικές περιπέτειες δεν λείπουν και το ζητούμενο της ανανέωσης που προσδοκάς, καταφέρνει και ικανοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ριζικές και μεταμορφωτικές αλλαγές γίνονται στα επαγγελματικά σου αγαπητέ μου Κριέ αυτή την εβδομάδα, μείνε μακριά από ανθρώπους που επιβουλεύονται το κακό σου και δείξε υπομονή στον ανταγωνισμό που δέχεσαι! Στα οικονομικά προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, όμως δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές και τολμηρές κινήσεις!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες αντιθέσεις και έγνοιες στο οικογενειακό και επαγγελματικό σου περιβάλλον, πολύ πιθανότατα από αναβολές που τώρα θα δημιουργηθούν! Ο εκνευρισμός αλλά και η κούραση σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις ή και λάθος αντιδράσεις για το λόγο αυτό συγκρατήσου! Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Ο Άρης έχει γυρίσει σε ορθή φορά, ενώ στην πορεία της εβδομάδας γυρνά και ο Ερμής, επομένως μπαίνεις σε ένα διάστημα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου! Προσοχή μόνο χρειάζεται σε συνεταιρισμούς και στις συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι κάπως δυσαρεστημένος αυτή την εβδομάδα, είτε επειδή διακρίνεις ότι ο σύντροφός σου διατηρεί κάποιες αποστάσεις και επιζητά την ελευθερία του, είτε επειδή είσαι σε φάση μοναξιάς και δεν τυχαίνει αυτό το κάτι το καλό που θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά! Προσπάθησε να μην επιμένεις με πείσμα σε καταστάσεις ή και ανθρώπους που δεν συμβαδίζουν με τα θέλω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πορεία της εβδομάδας μπορεί να είναι κουραστική, αλλά γίνεται και ευεργετική για τα επαγγελματικά σου, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα ανοίξει σταδιακά νέες πύλες ανόδου και βελτίωσης της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου παρόλο που δεν είσαι ευχαριστημένος, σταδιακά θα μπορέσεις να σηκώσεις κεφάλι και να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και μπαίνεις ενεργά σε μία νέα εποχή που εφαρμόζεις νέα σχέδια και νέες αποφάσεις για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξεις στα οικονομικά σου, για να αποφύγεις κάποια απώλεια που μπορεί να προκύψει από λάθος σου! Στην πορεία της εβδομάδας ο Ερμής (κυβερνήτης σου) επιστρέφει σε ορθή φορά και γρήγορα θα μπορέσεις να διορθώσεις τις κακοτοπιές, τις αναβολές και την στασιμότητα. Αυτές τις μέρες θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να απομονωθείς για ξεκούραση και ανασυγκρότηση των άμεσων αναγκών και των προτεραιοτήτων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το πάθος, η ζήλεια αλλά και ο φόβος… Φόβος μην χαθεί μία ερωτική ιστορία που είναι για σένα σημαντική και που μιλά στη ψυχή σου! Όλα τα παραπάνω μπορεί να σε κάνουν ιδιαίτερα κτητικό , απόλυτο και επίμονο στην συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου ή προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να οργανώσεις πολύ καλύτερα τα επόμενα βήματά σου αλλά θα σταθείς και τυχερός μέσα από συμπτώσεις, προτάσεις, γνωριμίες! Στα οικονομικά σου, υπάρχει ανησυχία, φόβος αλλά και πικρία για κάποιο χρέος, ή για κάποια οικονομική εκκρεμότητα που έχει δημιουργηθεί!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι κυρίως στα οικονομικά σου, τακτοποιείς τις εκκρεμότητες σου και προσπαθείς να αποκοπείς από αμφίβολες επενδύσεις, αγορές ή πράγματα που θα σε πάνε πίσω. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται ενώ λαμβάνεις μια ηθική δικαίωση για ένα γεγονός που σε ταλαιπωρούσε. Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μην βιαστείς να κάνεις τώρα αλλαγές, ή επεκτάσεις, φρόντισε επίσης τις ημέρες που ακολουθούν να αποφύγεις τις αντιθέσεις με τους συνεργάτες σου! Η εβδομάδα κρίνεται σπουδαία για την λήψη πρωτοβουλιών, ενώ στα προσωπικά-αισθηματικά αναμένονται κάποιοι τριγμοί με το σύντροφό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνει βαρύ το κλίμα στα αισθηματικά σου! Δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου σου, κρίνεις ότι λειτουργεί κρυφά ή περίεργα απέναντί σου και διεγείρονται οι φόβοι και οι ανασφάλειές σου! Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για την έναρξη μίας νέας σχέσης αν είσαι ελεύθερος !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβληματίζεσαι για την εξέλιξη μίας συνεργασίας και πιέζεσαι να βρεις λύσεις! Στα οικονομικά σου ανοίγονται ευκαιρίες για να ορθοποδήσεις, κάποια έξτρα έσοδα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι τα ψυχικά σου κουράγια είναι πεσμένα και δεν δίνεις τόση έμφαση στην προσωπική σου ζωή , διατηρείς κάποιες αποστάσεις τις σχέσεις σου! Αυτές τις μέρες θα νιώσεις ότι δεν σε υπολογίζουν και η σκέψη αυτή θα σε κάνει αρκετά απαισιόδοξο και εύθικτο, μία παρεξήγηση που θα δημιουργηθεί, δεν θα μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα! Δεν θα λείψουν όμως και οι ευχάριστες προτάσεις μέσα στην εβδομάδα, ενώ η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο θα φέρει σταδιακά ανανέωση σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Στα επαγγελματικά προσπάθησε να μην αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις έντονο στρες και δεν μπορείς να δεις χαλαρά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου! Προσπάθησε να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και μην μπαίνεις στην διαδικασία υπερανάλυσης γιατί θα χάσεις την χαρά της στιγμής. Στο τέλος της εβδομάδας η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο ευνοεί νέα ξεκινήματα στα ερωτικά. Αν είσαι ελεύθερος να περιμένεις μία νέα πολύ τυχερή γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πιέζεσαι από παντού, όμως είσαι ισχυρός και ακλόνητος και κανείς δεν μπορεί να θίξει τα συμφέροντά σου! Προσπάθησε ωστόσο να μην πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο πρέπει! Στα οικονομικά σταδιακά θα μπορέσεις να σηκώσεις κεφάλι!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες οικονομικές και ψυχολογικές που θα γίνουν η αφορμή να αδρανήσεις λίγο τις κινήσεις που είχες σχεδιάσει για την επιδίωξη των στόχων σου! Κάποια σχέδια που θα σε ικανοποιούσαν ηθικά και επαγγελματικά για την ώρα αναβάλλονται . Πάντως, γρήγορα, ευχάριστες αλλαγές θα σου επιτρέψουν να ανανεώσεις τα ενδιαφέροντα και τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να επαναλάβεις κάποιες προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν το προηγούμενο διάστημα! Ένα ευχάριστο απρόοπτο γεγονός θα φέρει ανακούφιση αλλά και θα σου αλλάξει τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα σε γεμίζει με πάθος, ερωτισμό και ένταση. Είναι μία εβδομάδα που θα φέρει την ερωτική αναγέννηση και θα έρθεις πιο κοντά στο άτομο που έχεις στη καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ακόμα κάποιες αναποδιές που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις, προς το τέλος της εβδομάδας ανοίγονται όμως ευκαιρίες βελτίωσης. Στα οικονομικά δέχεσαι ευκαιρίες ανόδου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα συνεχίζουν και σε ταλαιπωρούν κάποιες επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολίες, ενώ στον αισθηματικό τομέα, δεν υπάρχει κάποια σπουδαία μεταβολή που να σε ανακουφίζει! Μην παρασύρεσαι σε μεγάλες προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν, ενώ φρόντισε να κρατήσεις τα προσχήματα σε μία υπόθεση που σε ταλαιπωρεί! Τα οικονομικά σταδιακά βελτιώνονται, όμως χρειάζεται και εσύ από την πλευρά σου να είσαι πιο συντηρητικός στις κινήσεις σου κόβοντας τα περιττά έξοδα! Η οικογένεια ζητά την συνεχόμενη υποστήριξή σου, φρόντισε μόνο να μην επιτρέπει να ξεπερνιούνται τα όρια της αντοχής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η ένταση και η ανασφάλεια στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, μείνε μακριά από τοξικές σχέσεις που δεν σου κάνουν καλό και σε κρατούν πίσω! Στο τέλος της εβδομάδας η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει καλές ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλοι ζητούν κάτι από εσένα αυτό τον καιρό στα επαγγελματικά σου, όμως εσύ αισθάνεσαι ανασφαλής και ότι το υπάρχον κλίμα δεν σε ικανοποιεί στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά κυριαρχεί για την ώρα η αστάθεια!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου πράγματα ή αναγκαστικά θα πρέπει να πεις «όχι» και να δυσαρεστήσεις τους γύρω σου. Ακολούθησε αυτή την γραμμή, χωρίς να νιώθεις τύψεις, προσπάθησε μόνο να διατηρείς κάποιες κοινωνικές και επαγγελματικές ισορροπίες. Τα παράπονα και η ένταση είναι κυρίαρχα αυτές τις μέρες για σένα, προσπάθησε όμως μέσα στον αναβρασμό που υπάρχει να μην αδικήσεις κάποιον κοντινό σου άνθρωπο που ίσως από βιασύνη σου δεν εκτίμησες σωστά τα προβλήματά του! Σε κάθε επιλογή σου θα χρειαστεί να έχεις ως γνώμονα σου την ασφάλεια και την μονιμότητα, προκειμένου να πάρεις μία λάθος απόφαση που αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου λες ή τώρα ή ποτέ. Κουράστηκες να είσαι στην αναμονή, να κάνεις εκπτώσεις, να υποχωρείς και να συμβιβάζεσαι και θέλεις πάση θυσία να υπάρχει εξέλιξη και πορεία την εκπλήρωση των επιθυμιών σου! Θα ζορίσεις λίγο παραπάνω τις καταστάσεις χωρίς να έχεις άμεσα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι στην τελική ευθεία για μία σημαντική επιτυχία αλλά και σταθεροποίηση! Στα οικονομικά σου αυξάνονται οι ανάγκες του σπιτιού και τα χρήματα φεύγουν πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα νιώθεις σίγουρος ότι οι συνθήκες της ζωής σου θα αλλάξουν οριστικά και θα μπουν σε μία καλύτερη πορεία, όμως κάποιες καθυστερήσεις που υπάρχουν στα οικονομικά γίνονται ο λόγος απογοήτευσής σου! Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου χρειάζονται πολλά να καλυφθούν τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα και το βάρος έχει πέσει εντελώς πάνω σου! Ο Δίας από τον Κριό δεν σε αφήνει αβοήθητο απεναντίας προσφέρει δημιουργικές ευκαιρίες για να τονωθείς! Αντίστοιχα και η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να σου φέρει χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις, προτάσεις και γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικά μηνύματα, συναντήσεις και ειδήσεις, θα σου δώσουν αυτή την εβδομάδα χαρά στα αισθηματικά σου! Ανακτάς την ελπίδα σου για μία ερωτική ιστορία που την θεωρούσες χαμένη υπόθεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου είσαι δυσαρεστημένος γιατί θα θελες να γίνει αυτό το «κλικ» που θα σε ανεβάσει ένα κλικ παραπάνω και αυτή η επιθυμία σου καθυστερεί! Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα προσφέρουν λύση στα οικονομικά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δείξεις προσοχή και να μην αμελείς επαγγελματικά προβλήματα που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην πρόοδο και εξέλιξη σου! Η εριστική και απρόσιτη συμπεριφορά που θα έχεις την εβδομάδα που ακολουθεί, θα σε εκθέσει ή θα βάλει σε κίνδυνο και την εξέλιξη μίας επιθυμίας σου! Η εργατικότητα και η αποφασιστικότητά σου, θα σε βοηθήσουν να προσπεράσεις τα αδιέξοδα σε συνεργασίες! Καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να μην αναβάλεις κάτι για το οποίο έχεις προετοιμαστεί πολύ καλά! Σχεδιασμός για κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις προβλέπεται ως το τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα γίνεσαι σκληρός και ίσως … αγύριστο κεφάλι στα αισθηματικά σου! Προσπαθείς να επιβάλεις τις δικές σου θέσεις και επιμένεις με τον λάθος τρόπο, ίσως και σε λάθος καταστάσεις! Προσπάθησε να απέχεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις την όμορφη και καλή πλευρά του εαυτού σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις ανοδική πορεία, αρκεί να αποφύγεις τις κόντρες με τους συνεργάτες σου! Στα οικονομικά η Νέα Σελήνη ανοίγει ευκαιρίες για την τόνωση του εισοδήματός σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η πορεία της εβδομάδας μπορεί να κρίνεται δύσκολη, όμως μπαίνεις στην περίοδο γενεθλίων σου στις 20 του μήνα ενώ στις 21 έχουμε και τη Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο που σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να βάλεις την ζωή σου σε ένα νέο επίπεδο! Μην βιαστείς αυτή την εβδομάδα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την μονιμοποίηση ή και το τέλος μίας αισθηματικής ή επαγγελματικής σχέσης. Μην στηρίζεσαι στην συμπάθεια και στην εύνοια κάποιων ανθρώπων προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις τις δυνάμεις σου και να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καινούργια αρχή με σένα μαζί τραγουδάς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Υδροχόε, στα αισθηματικά σου είσαι ανανεωμένος και τολμάς να ξεκινήσεις μία νέα πορεία , μία νέα σχέση. Πλέον έχεις την γνώση και την εμπειρία να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον σου και σε αυτό εστιάζεις. Λαμβάνεις ανταπόκριση από το άτομο που θες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κυριαρχεί ο φόβος, η ανασφάλεια ενώ αυτή την εβδομάδα κλείνεις κάποιες κύκλους! Στα οικονομικά σου σταδιακά θα περάσεις σε ένα στάδιο αρκετά πιο προσοδοφόρο!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να απέχεις από τις υποθέσεις των κοντινών σου ανθρώπων, αποφεύγοντας να λες την γνώμη σου προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές ή και τα κατηγορώ. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται να δείξεις και στα οικονομικά προκειμένου να αποφύγεις την απώλεια χρημάτων από απροσεξία, υπερβολή ή και επιπολαιότητα. Αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε στάδιο ουσιαστικών αλλαγών στην εργασία σου, καλό είναι οι προετοιμασίες να αρχίζουν να γίνονται από τώρα, σε αυτό άλλωστε θα σε βοηθήσει και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να μην αιφνιδιάσεις τον σύντροφό σου με αλλαγές της τελευταίας στιγμής! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, τότε η τόλμη και το ρίσκο μπορούν να σε φέρουν στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά αποτελούν ένα βραχνά, είτε επειδή έχει ναυαγήσει ένα επαγγελματικό σχέδιο, είτε επειδή δεν έχεις λάβει ως τώρα την στήριξη που θα θελες. Η εβδομάδα είναι κάπως στάσιμη εργασιακά, αλλά προπαρασκευαστική για νέα ξεκινήματα που θα γίνουν στην πορεία! Στα οικονομικά τα έσοδα τονώνονται, η διαχείρισή σου θέλει πολύ προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ