Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι συμβαίνει με Μαραγκό;

Ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του μεγάλου αρχηγού της Βέροιας, Στέλιου Μαραγκού, τόσο από τις εορταστικές εκδηλώσεις της ομάδας όσο και από την αποστολή για τη Λάρισα. Ο εμβληματικός αρχηγός της “Βασίλισσας”, αρχικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Λίγες ώρες αργότερα, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του από την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, ενώ δεν παραβρέθηκε ούτε στην χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από την ΠΑΕ. 

Για τη δεύτερη εκδήλωση είναι λογικό, μιας και κανείς από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο δεν ήταν εκεί λόγω του επικείμενου αγώνα. Πολλά ερωτηματικά ξεκίνησαν να γεννιούνται... 

Διαβάστε αναλυτικά τι συμβαίνει με τον αρχηγό της Βέροιας στο sportsfan.gr

4 σχόλια:

  1. "Τί συμβαίνει με Μαραγκό;". Σοβαρά τώρα ρε Βεροιώτη μας ρωτάς, αντί να μας απαντάς; Κάνε ρεπορτάζ, δηλαδή την δουλειά σου. Πάρε τηλέφωνο τον ποδοσφαιριστή, την διοίκηση και δώσε το ρεπορτάζ στους αναγνώστες. Θέλεις να το κάνουμε εμείς; Εκτός αν προτιμάς θέματα έτσι, νάχαμε να λέγαμε, νάχαμε να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε, είχε ίωση ο Μαραγκός όπως έμαθα. Για να ενημερώσουμε και τον Βεροιώτη ...

      Διαγραφή

    2. Ο αρχηγός έλυσε το συμβόλαιό του και μάλλον αναχωρεί για «άλλες πολιτείες»… Η επικείμενη αποχώρησή του από την ομάδα είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες, αλλά σίγουρα όχι για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
      Ο Στέλιος Μαραγκός φέρεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική Κοζάνη που πηγαίνει «τραίνο» για την άνοδο.
      Για του «παροικούντες» η περίπτωση του «αρχηγού» ήταν ένα από τα «θέματα» που υπάρχουν στην ομάδα, γνωστά σε πολλούς, αλλά δεν δημοσιοποιούνται για να μην διασαλευτεί το δοκιμαζόμενο ήδη, κλίμα της ομάδας.
      Σε κάθε περίπτωση ο Στέλιος Μαραγκός αποτελεί – προσωρινά ή μόνιμα, κανείς δεν ξέρει – παρελθόν για την «Βασίλισσα» την οποία υπηρέτησε με καρδιά, ψυχή και πάθος.

      Διαγραφή
  2. δυστυχώς διαπίστωσε ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα.Μάλλον τερματίζει την καριέρα του πριν τον τερματίσουν με πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ