Quantcast

http://picasion.com/

Ξυπνάτε μωρέ! Ούτε 600 νοματαίοι δεν ήμασταν στο γήπεδο

Kataskopos speaking

Τεράστια νίκη, από βαθμολογικής άποψης, πέτυχε η Βέροια με αντίπαλο τον Καλαϊτζίδη. Έχει ο καιρός γυρίσματα και ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του. Έτσι λέει μια σοφή παροιμία. Πολέμησες ανελέητα τη «Βασίλισσα» που κάποτε σου έδωσε ψωμί! Μας έσυρες στα δικαστήρια και τελικά αθωώθηκαν όλοι... Κάτσε τώρα εκεί στην Καλαμαριά και πολέμα να μην πέσεις στην Γ' Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν Γκραν Γκινιόλ! Όποιος πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Η Βέροια έδειξε πάθος, θέληση και αυταπάρνηση. Ήρθε το γκολάκι προς το τέλος και ήρθαμε στα συγκαλά μας. Μ' αυτή τη νίκη η ομάδα παίρνει βαθιά «ανάσα» και πάει με πιο καθαρά μυαλό στα επόμενα παιχνίδια. 

Τώρα παίζουμε μέσα στην Καρδίτσα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μετά υποδεχόμαστε τον Διαγόρα, ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Στην συνέχεια πάμε στον Ηρακλή Λάρισας που είναι προτελευταίος στην βαθμολογία. Αν σ' αυτά τα ματς συγκεντρώσουμε από 4 έως 7 βαθμούς είμαστε καλά!

Μ' απογοήτευσε, η μη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Ούτε 600 νοματαίοι δεν ήμασταν στις κερκίδες. Πάνε οι εποχές που κάθε Κυριακή, οι φίλαθλοι γέμιζαν το Δημοτικό Στάδιο. Θυμάμαι την δεκαετία του 1980, έναν αγώνα στην Β' Εθνική με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, αν δεν κάνω λάθος, είχαμε 6.000 άτομα! Αλησμόνητες εποχές...

Η Βέροια όπως την είδα εγώ, θέλει ενίσχυση! 2-3 ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα και εμπειρία. Αν και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα με τον Απόλλωνα Πόντου, θεωρώ πως χρειαζόμαστε έναν καλό στόπερ, μιας και αποχώρησε ο Μαραγκός. 

Για τον Στελάκι δεν θα πω πολλά πράγματα... Είναι η σύγχρονη σημαία της Βέροιας. Έδωσε τα πάντα για τον σύλλογο, αγάπησε και αγαπήθηκε. Έκανε όμως και λάθη! Θα τα πούμε άλλη ώρα. Θεωρώ πως την περσινή χρονιά, θα έπρεπε να είχε ζυγίσει καλύτερα τα πράγματα και σαν αρχηγός να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες. Το κλείνω εδώ! Καλή τύχη στην νέα σου καριέρα Μαραγκέ, αν και θεωρώ, πως είναι ζήτημα χρόνου να επιστρέψεις και πάλι στο σπίτι σου...

4 σχόλια:

  1. Από περιέργεια να ρωτήσω , ο Μαραγκός είναι τόσο χαρισματική προσωπικότητα και ήταν αρχηγός; Ή απλά έπεσε το επίπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσε ρε παπαρίδη κατάσκοπε που θα ρθουμε και στο γήπεδο να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σταθώ μόνο στον τίτλο. Δυσκολεύομαι να δίνω τα 10 ευρώ για κάθε παιχνίδι. Και αντί για δυο φορές τον μήνα θα πάω μια. Και αν υπάρχει κακοκαιρία, δε θα πάω καθόλου αν δε μ' αφήσουν να καθίσω στη σκεπαστή. Αφού ο σύλλογος ζητά περισσότερο κόσμο, να σκεφτεί τη μείωση του εισιτηρίου στα 5 ευρώ και τη δυνατότητα να κάθεται όποιος θέλει στη σκεπαστή. Μας χωράει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..eki stin skepasti ine gia firmes mono re xypnateeee !!!!!!
    gia Alogomurides ,Astynomikous .k Aballus 3 Alfa leme...
    vgalte ta gyalia xypniste anthropakiaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ