Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με δώρα και αγώνα η κοπή πίτας του ομίλου Μπριτζ

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βεροίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Κατάμεστος ο όμιλος, πλούσιος ο μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα και ακόμα πιο πλούσια η παρέα με φίλους από Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Κατερίνη.

Μετά την κοπή πίτας, ακολούθησε αγώνας με τη συμμετοχή 48 μπριτζέρς, ενώ στη συνέχεια, σύσσωμη η παρέα διασκέδασε σε ταβέρνα της πόλης μας. Οι φιλοξενούμενοί  έφυγαν γεμάτοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδήλωση, αλλά και τα καλύτερα τοπικά προϊόντα στα χέρια, καθώς τα έπαθλά μας ήταν μία προσφορά του οινοποιείου Αργυράκης.

1η θέση στην κατηγορία 1-6 οι Κούτερη Φιλιώ & Οικονομίδης Κώστας


1η θέση στην κατηγορία 1-9 οι Χατζηλάμπρου Κατερίνα & Κούγκα Ευφημία


Νικητές του τουρνουά οι Περδικάρης Νίκος & Δεστέφανος Κωστής


Το φλουρί κέρδισε ο Τσομπάνογλου Βασίλης και γύρισε στη Θεσσαλονίκη με ένα ταψί Ρεβανί.


Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ήταν υψηλού επιπέδου, καθώς μας τίμησαν με την παρουσία τους παίκτες μεγάλης κατηγορίας και δυναμικής. Αυτή είναι όμως και η μαγεία του Μπριτζ. Ένας νέος παίχτης έχει τη δυνατότητα από την πρώτη μέρα να αντιμετωπίσει πρωταθλητές Ελλάδος, μέλη της Εθνικής Ομάδας και γιατί όχι, με λίγο θάρρος (ή θράσος), να τους αποσπάσει και κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε τον υπέροχο αυτό κόσμο, ξεκινάνε νέα τμήματα τον Ιανουάριο. Πληροφορίες & εκδήλωση ενδιαφέροντος στο τηλ. 694 546 5706





































7 σχόλια:

  1. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για παιχνίδι υψηλών σε εξυπνάδα απαιτήσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι υψηλών απαιτήσεων. Εφέτος ξεκίνησα και στη πορεία το διαπίστωσα.

      Διαγραφή
  2. TI BRITZ PREFA , BOURLOT BIDO OLA TALA NAXAME NALEGAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευφυές, διασκεδαστικό και ατελείωτο! Μπριτζ και πάλι μπριτζ! Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινάνε νέα τμήματα για αρχάριους. Πληροφορίες στον Σύλλογο στην οδό Παστέρ 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά μπράβο!Αποδεικνυετε με τη στάση σας ότι μπορούμε να παίζουμε και ταυτόχρονα να διασκεδάζουμε!Γιατί έχουμε κι αυτούς που νομίζουν ότι είναι...ξεχωριστοι και ξεχάσαμε να...χαμογελανε!Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ