Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πάντα για την λίπανση στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος


Προκειμένου τα φυτά του κήπου μας και η γεωργική μας παραγωγή να αποκτήσει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους και θα δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, χρειάζονται κατάλληλο για κάθε περίπτωση λίπασμα. Η λίπανση μαζί με το κλάδεμα και το πότισμα είναι μία από τις βασικότερες αγροτικές εργασίες.

Ανάλογα με την καλλιεργήσιμη ποικιλία και τις ανάγκες των φυτών σου μπορείς να επιλέξεις το λίπασμα εκείνο που θα προσφέρει στην παραγωγή σου τις φυσικές ή χημικές ουσίες που συντελούν στην ανάπτυξη και την καρποφορία.

Το Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ διαθέτει βιολογικά, οργανικά και χημικά λιπάσματα. Θα βρεις επίσης λιπάσματα σε κοκκώδη, κρυσταλλική και υγρή μορφή.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της γεωπονίας, το προσωπικό του καταστήματος θα σε κατευθύνει στην επιλογή του ιδανικού για τις ανάγκες σου λιπάσματος, παρέχοντάς σου εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης της καλλιέργειάς σου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επισκέψου το e-shop ή επισκέψου το φυσικό κατάστημα στη Σταδίου 53. Μπορείς ακόμη να ενημερωθείς σχετικά καλώντας στο 2331502700.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

Complesal Supra


Alzabor neo-N




ΑLZON® 46




SOLFERRO



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ