Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Herbstore.gr: Η μαγεία της φύσης στην καρδιά της πόλης, Κεντρικής 71

Γιατί η φύση και η Herbstore.gr νοιάζονται για σένα!
Στο πιο κεντρικό σημείο της Βέροιας, η εταιρεία Herbstore.gr με έδρα την Ημαθία, στεγάζει το φυσικό της κατάστημα και σας περιμένει να γνωρίσετε τα προϊόντα της. Η Herbstore.gr γνωρίζει τα πάντα για την διαδικασία παραγωγής, κρεμών, κηραλοιφών, σαπουνιών κ.α.. Αυτό αποδεικνύεται από τις σχεδόν 5 δεκαετίες εμπειρίας πάνω στον τομέα της συλλογής, επεξεργασίας και συσκευασίας βοτάνων και μπαχαρικών, και από την αγάπη που δέχεται καθημερινά από τους καταναλωτές της.


Το μυστικό της επιτυχίας των προϊόντων της Herbstore.gr, βασίζεται στη διαδικασία της παραγωγής τους. Όλα γίνονται με πολύ μεράκι, αγάπη και σεβασμό στον καταναλωτή, και έτσι τα προϊόντα που έρχονται σπίτι σας, χαρακτηρίζονται από την ποιότητα αλλά και από τις προσιτές τιμές.



Επισκεφθείτε το φυσικό της κατάστημα στη Βέροια, Κεντρικής 71, και γνωρίστε από κοντά τα προϊόντα μας, ενημερωθείτε για τις θεραπευτικές τους ικανότητες και εφοδιαστείτε με αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!


Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα της Herbstore.gr στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.


☎ +30 23310 62472,
+30 2331 502 411,
+30 698 5729561
Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ