Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζωντανοί θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ στη Βέροια

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΕΟΚ στη Βέροια, με την υποστήριξη της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι εκπαιδευτικές αυτές ημερίδες χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις. Η πρώτη φάση του προγράμματος με θέμα “Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη” πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα από 17:00 έως 20:00 στον Πολυχώρο “Ελιά” στην Βέροια.

Κύριοι ομιλητές στην Ημερίδα ήταν οι κ.κ. Κώστας Μίσσας, Νίκος Σταυρόπουλος και ο Βεροιώτης θρύλος του αθλήματος, Κώστας Τσαρτσαρής. Παρών στην εκδήλωσε και ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας και της ΕΚΑΣΚΕΜ, Ηλίας Λαζός, με μήνυμα του οποίου ξεκίνησε η εκπαιδευτική ημερίδα.

Εκεί βρέθηκαν εκπρόσωποι από όλες της ομάδες της Ημαθίας και προπονητές και στελέχη από διάφορα μέρη της Βορείου Ελλάδας. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κοινό δραστήριο, κάτι που επισήμανε στο τέλος και ο κ. Κώστας Μίσσας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το sportsfan.gr:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ