Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΕΟΚ στη Βέροια, με την υποστήριξη της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι εκπαιδευτικές αυτές ημερίδες χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις. Η πρώτη φάση του προγράμματος με θέμα “Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη” πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα από 17:00 έως 20:00 στον Πολυχώρο “Ελιά” στην Βέροια.
Κύριοι ομιλητές στην Ημερίδα ήταν οι κ.κ. Κώστας Μίσσας, Νίκος Σταυρόπουλος και ο Βεροιώτης θρύλος του αθλήματος, Κώστας Τσαρτσαρής. Παρών στην εκδήλωσε και ο πρόεδρος του Φιλίππου Βέροιας και της ΕΚΑΣΚΕΜ, Ηλίας Λαζός, με μήνυμα του οποίου ξεκίνησε η εκπαιδευτική ημερίδα.
Εκεί βρέθηκαν εκπρόσωποι από όλες της ομάδες της Ημαθίας και προπονητές και στελέχη από διάφορα μέρη της Βορείου Ελλάδας. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και το κοινό δραστήριο, κάτι που επισήμανε στο τέλος και ο κ. Κώστας Μίσσας.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από το sportsfan.gr:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 69 ετών η Ολυμπία Βύζα. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Τετάρτη 15 Απριλίου 2026 και ώρα 17:00, από
-
Σαν σήμερα το 2012 ο Αρχιφύλακας Ντρίβας Νικόλαος τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας και κατέληξε σε νοσοκομείο στο «424» στη Θεσσαλονίκη.
-
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή με διαφορά δύο ημερών, με την κηδεία τους να τελείται σήμερα στην
-
Τεράστια ήταν η ταλαιπωρία των οδηγών χθες (13/4) κατά την επιστροφή τους από τις πασχαλινές διακοπές, καθώς στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα
-
Την Τρίτη της Διακαινησίμου (14 Απριλίου) το απόγευμα στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως στην
-
Η αναμονή κρατάει ακόμα και την 1 ώρα - Μεγάλα προβλήματα μέσα και έξω από τα τούνελ - Λόγω των έργων, οι δύο λωρίδες γίνονται μία!
-
Τραγωδία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Καρυών, στο Άγιο Όρος, όπου ένας μοναχός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.
-
Η σημερινή εικόνα, αποτυπώνει τη φυσιολογική κάμψη μετά την έντονη αγοραστική δραστηριότητα των εορτών
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Με αγάπη, υπομονή, συγκίνηση και βαθιά κατάνυξη, οι κάτοικοι του Ταγαροχωρίου στόλισαν και φέτος έναν ιδιαίτερο και περίτεχνο Επιτάφιο













Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.