Quantcast

http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε στη Στέγη η έκθεση φωτογραφίας των Φωτογραφικών Ομάδων Βέροιας και Έδεσσας


Εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023, στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, η πρώτη κοινή έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Βέροιας «Αντίθεσις» και της Ομάδας Φωτογραφίας του Συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής».


Η έκθεση αποτελείται από έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με ελεύθερο θέμα, τοπία, πορτραίτα, στιγμές και συναισθήματα, ενδιαφέρουσες φόρμες, οτιδήποτε ανακάλυψαν με την ματιά τους οι φωτογράφοι από ταξίδια τους, από φωτογραφικές εξορμήσεις, από την καθημερινότητα.


Οι δύο ομάδες ένωσαν φωτογραφικά την Ημαθία και την Πέλλα, με στόχο τους μια μακροχρόνια καλλιτεχνική συνεργασία που στο μέλλον θα αναδείξει σημαντικό έργο αναφορικά με τον χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τις 28 Ιανουαρίου 2023, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00 και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Έδεσσα.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:

Βαταντζής Χρήστος, Βόικου Φανή, Καραγαβριηλίδης Συμεών, Καραμήτρος Ιωάννης, Κεσίσογλου Ηλίας, Κουζούφη Μαρία, Κουρουζίδης Χάρης, Λιόφης Δημήτρης, Μαυροκεφαλίδου Ελένη, Μηλιάδου Γιούλη, Μητρίας Νίκος, Μπόνου Κατερίνα, Ορφανίδου Μαρίνα, Παπαδημητρίου Θανάσης, Παπακώτας Κώστας, Σάρμας Παναγιώτης, Στεφανόπουλος Αντώνης, Στυλπνοπούλου Άσπα, Ταρασίδου Φανή, Τζιώγας Τάσος
Τριανταφυλλίδου Νίκη, Τσομλεκτσόγλου Δήμητρα, Τσουμίτα Γεωργία, Τυριακίδου Αλεξία, Φράγκου Σταυρούλα.

Δείτε φωτογραφίες:































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ