Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραμένει στον βαθμό του Ταξίαρχου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας


Ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Λάζαρου Μαυρόπουλου και Γεώργιου Δούβαλη.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Γιώργος Αδαμίδης, κρίθηκε διατηρητέος στον βαθμό του Ταξίαρχου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παραμένει στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

1 σχόλιο:

  1. Οι αξιωματικοί που περάσαν με πανελλήνιες στη Σχολή και έδωσαν όρκο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα μείνουν για πάντα στην Αθηνά Να ανοίξουν θέσεις και στη Βόρεια Ελλάδα Όλες οι θέσεις είναι μόνο Αττική και στα εκεί που υπάρχουν τουρίστες 12 χρόνια και δεν δικαιούμαι μετάθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ