Quantcast

http://picasion.com/

Το φυσικό αέριο «υποδέχεται» η Βέροια - Εργασίες στο κέντρο και διακοπή κυκλοφορίας

Καθημερινές εργασίες γίνονται εδώ και μερικές ημέρες στο κέντρο της Βέροιας. Η εργολήπτρια εταιρία του έργου εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου πραγματοποιεί εργασίες εντός των δρόμων, με αποτέλεσμα σε αρκετά σημεία της πόλης, να έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των προαναφερθεισών εργασιών έχει γίνει κατάληψη οδοστρώματος, και εφόσον απαιτείται για λόγους ασφαλείας, θα γίνεται προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας με εκτροπή των οχημάτων σε όμορους δρόμους, με την απαιτούμενη σήμανση και με πιθανή χρήση σημαιοφόρων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. 

8 σχόλια:

  1. Πολύ έξυπνη η κίνηση του μελετητή, στη πιερίων να στρίψει στο Μαρκετ Πισια ,να πάρει τη ερμου, να κατέβει κυψέλη και να ανέβει απο το μπασκετ.
    Να τον βάλουμε να σχεδιάσει την καινούρια πλατεία ωρολογίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι το τέλος του εργου, όλη η πόλη θα σκαφτεί! Μη βγάζετε τσάμπα χολή!

      Διαγραφή
    2. Σοβαρέψου οι άνθρωποι είναι επιστήμονες και σχεδιάζουν με κάποια κριτήρια που δεν ξέρουμε εμείς, να είσαι σίγουρος ότι ξέρουν τι κάνουν.
      Δεν είναι επιπόλαιοι όπως εσύ.

      Διαγραφή
    3. Ποσο σοβαροι ηταν ολοι αυτοι οι επστημονες που υποχρεωναν τον κοσμο να κανει εγκαταταστασεις ( εσωτερικες) απο πριν 20 χρονια ακομα. Οταν ερθει η ωρα της συνδεσης με το δικτυο , θα δουμε τι λειτουργει...

      Διαγραφή
  2. μεγάλη προσοχή και μέτρα ασφαλείας χρειάζονται.Ποιος τους ελέγχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν υπάρχει χρήμα και πρόγραμμα το έργο πάει...τρένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπαχαλάκια παντού ταυτόχρονα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είσαι μία ανάσα από Θεσσαλονίκη, η Θεσσαλονίκη να έχει αέριο από το 2009 και εσύ να κοντεύεις στο 2025....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ