Quantcast

http://picasion.com/

Κάποια στιγμή το... «για ένα λεπτάκι», θα το πληρώσουμε ακριβά!

Η Πιερίων είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Βέροιας. Η ροή των οχημάτων είναι συνεχής καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, ειδικά όταν εισέρχονται από τα στενά και εκεί που υπάρχουν διασταυρώσεις. Ειδικά στην περιοχή των Λαδομύλων, το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο και δημιουργείται συχνά κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο, οχήματα είτε κατεβαίνουν από Θωμαΐδου για να μπούνε στην Πιερίων, είτε κινούνται στην Πιερίων στο ρεύμα προς κέντρο, με κατεύθυνση είτε προς Ελιά, είτε προς Αγίου Δημητρίου, είτε προς Θωμαΐδου.

Δυστυχώς, παρ' ότι φυσικά απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, οδηγοί επιμένουν να παρκάρουν τα οχήματά τους -ή το γνωστό να σταματούν «για ένα λεπτάκι»- στην δεξιά λωρίδα, δημιουργώντας ουρές πίσω τους, καθώς ξαφνικά, οι λωρίδες προς το ρεύμα εισόδου από δύο γίνονται μία.

Κάτι πρέπει να γίνει, πριν σημειωθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα...

14 σχόλια:

  1. Ολόκληρο κείμενο - άρθρο για το "τίποτα";
    Σε 1, το πολύ σε 2 μέτρα το ρεύμα εισόδου γίνεται ένα έτσι κι αλλιώς! Προσοχή, υπομονή, κατανόηση και οι χαμηλές ταχύτητες αναγκαίες συνεχώς!
    Αυτή είναι η πόλη μας, σχετικά μικρή, χτισμένη ακριβώς επάνω στην αρχαία Βέροια με αποτέλεσμα αυτους τους μικρούς, στενούς, όλο στροφές δρόμους.
    Εαν δεν υπηρχε ένας απο τους καλύτερους , εαν οχι ο καλύτερος, δήμαρχος να ανοίξει δρομους, ουτε με... κάρα δε θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που στο συγκεκριμένο σημείο σωστά αναφέρεται ότι υπάρχουν δυο αριστεροί δρόμοι που μπορούν και στρίβουν τα αυτοκίνητα. Επομένως το ότι γίνεται ένα ρευμα μετά μικρή σημασία έχει. Η όποια στάθμευση γίνεται για την εκεί επιχείρηση

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ . ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ;;;

      Διαγραφή
  2. Και στο ρολοι έχει δυο λωρίδες με την μια μονίμως κλειστή και τόσα χρόνια δεν έγινε κάτι. Μην περιμένετε τίποτα αν δεν μπουνε διαχωριστικα. Αλλά τα μαγαζά... θα τσινίσουν... Τα ψηφαλάκια τα καημένα θα μείνουν παραπονεμένα. Μ' αυτά και μ' αυτά γίναμε μια πόλη που έχει όλο το χρόνο απόκριες. Γεμίσαμε καρναβάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμαρχος φρόντισε να γίνει κυκλικός κόμβος εκεί που δεν χρειάζεται και όχι μόνο ένας μάλιστα ...βγαίνεις από κυκλικό κόμβο και ξαναμπαίνεις σε κυκλικό κόμβο ...να το εμπαιδωσουμε καλά ότι υπάρχει κυκλικός κόμβος ....ήθελα να ξερα ποιος το σκέφτηκε αυτη την εξυπνάδα να τον δώσουμε τα εύσημα.ταγαρια ε τα γατιά να μην πω τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΠΑ! Χρειαζεται και αλλος λογος;;;

      Διαγραφή
    2. Και δε είναι ΜΌΝΟ αυτό.. Όλοι άσχετοι οδηγοί.. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο. ΕΝΑΣ δε βρέθηκε να σταματήσει στο ρημάδι το Stop.. Όλοι περνούν κι ας έχει προτεραιότητα αυτός που κινείται μέσα στον κόμβο.Μεχρι να γίνει το πρώτο ατύχημα..

      Διαγραφή
  4. Στο ρολοι και στους λαδόμυλους πρεπει να γινει κατι, οτι ωρα και να περασεις υπαρχει πρόβλημα. Σε τι βοηθησαν οι δυο λωριδες στην Πιεριων δεν εχω καταλάβει, ας μην αναφερθω στον εντελως ακυρο κυκλικο κομβο στο Βυζαντινο μουσειο. Απλα κανουν ο,τι μπορουν για να δυσκολεψουν την ζωη του Βεροιωτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα λεπτο θα κανω
    Θα βγαλω ενα χρωμα κ θα παρω κ ενα ρολλακι
    Πως κανετε ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαστε μια πολη 60000 κατοικων με δρομους για 10000....απλα ειναι τα πραγματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρα θελει υπομονη και κατανοηση απ ολους. καποια φορα ολοι μας βρισκομαστε σε παρομοιες θεσεις και σταθμευσεις. εξαλλου σε 5-6 λεπτα πηγαινεις απο τη μια ακρη της πολης στην αλλη οσο κινηση και εαν εχει

      Διαγραφή
  7. αυτο με τους κομβους εκει που δεν χρειαζοταν ειναι να τραβας τα μαλλια σου. δρομοι που ηταν οι κύριοι και ειχαν προτεραιότητα τωρα εχουν στοπ και προηγούνται τα στενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εμένα με ζαλίζουν οι κυκλικοί κόμβοι, ιδίως το βράδυ μετα τα τσίπουρα γυρίζουν όλα στο κεφαλι μου, γυρίζω και εγώ,γυρω,γυρω
    Δε θα έρθουν εκλογες δημαρχε ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κάνετε κυκλικούς κόμβους (όπως λένε κάποιοι γραφικοί φελλοί) στο ίσιωμα. Φανάρια χρειάζεται αλλά η άποψη των φελλών με τους κυκλικούς κόμβους (που ως γνωστόν οι φελλοί επιλέουν) υπερισχύει στην ασχετοσύνη των τοπικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ