Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ομιλία για την ακράτεια ούρων και τις ασκήσεις Kegel στο ΚΑΠΗ

Στο πλαίσιο δράσεων για την προάσπιση υγείας, το ΚΑΠΗ Δήμου Βεροίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βέροιας διοργάνωσε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Ακράτεια ούρων και ασκήσεις ενδυνάμωσης πυελικού εδάφους» (KEGEL). H δράση έλαβε χώρα την Τετάρτη 30 Νοέμβριου στο χώρο του ΚΑΠΗ Εργατικών Βέροιας. Εκεί τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την ενδιαφέρουσα ομιλία-παρουσίαση από τον Ουρολόγο του Κ.Υ Κο Χρυσάφη Βασίλειο που μίλησε για τα αίτια της πάθησης και τον τρόπο αντιμετώπισης της. 

Στη συνεχεία η Κα Καλλιουπη Αναστασία, Μαία του Κ.Υ. Βέροιας παρουσίασε τις ασκήσεις KEGEL, ειδικές ασκήσεις για την ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους. Στο τέλος της παρουσίασης , ακλούθησε συζήτηση με τα μελή του ΚΑΠΗ.

1 σχόλιο:

  1. αχρειαστει ενημερωση γιατι κανενας δεν εχει αυτη την παθηση εκει κι καλυτερα να κανουν για πιο σοβαρες αρρωστιες και για πρωτες βοηθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ