Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/12 - 25/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Κάθε μήνα γιορτάζουμε ένα Νέο Φεγγάρι, όπου ο Ήλιος και η Σελήνη συναντιούνται στο πλανητικό σκηνικό, δίνοντας ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και εκκινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τελείως τον κόσμο μας. Τώρα, στις 23/12/22, θα αποχαιρετίσουμε το έτος, με την Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στην 1η 32 μοίρα στον Αιγόκερω, και θα επηρεάσει αρχικά τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, αλλά και την 29η μοίρα των μεταβλητών, Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους, και Τοξότες.
Στο Νέο Φεγγάρι, συμμετέχει ενεργά ο πλανήτης Δίας, που μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό. Έτσι οι μέρες γύρω από αυτήν την Νέα Σελήνη θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή, παρορμητικές κινήσεις και έντονη αισιοδοξία και θα θέλουμε να προχωρήσουμε καταστάσεις, ρισκάροντας αρκετά. Ωστόσο, ο Άρης είναι ανάδρομος στους διδύμους και χαλάει κάπως το σκηνικό, μια που η ασυνεννοησία θα αποτελέσει έναν ανασταλτικό παράγοντα. Ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Αιγόκερω, παραμένει στον Υδροχόο, οπότε συνεχίζει να υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε αρκετά σοβαροί και υπεύθυνοι, όταν διεκδικούμε την ελευθερία μας. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στον Αιγόκερω θα χαρίσουν ευκαιρίες για οικονομική άνοδο, αλλά και για σημαντικές γνωριμίες που θα ανοίξουν κλειστές πόρτες. Έτσι, η τελευταία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μας βοηθάει στο να εμπιστευτούμε περισσότερο τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας, και να μπορέσουμε να δουλέψουμε για την υλοποίηση των σχεδίων μας.

♈ Κριός

Γενικά

Οι αισθηματικές σου σχέσεις, οι τρέχουσες οικονομικές σου ανάγκες και κάποιες έκτακτες κοινωνικές συναναστροφές. Θα πρέπει να διατηρήσεις ισορροπίες, να μην βιαστείς να αντιδράσεις σε κάτι που θα σε ενοχλήσει από την πλευρά των άλλων, να αξιοποιήσεις την τακτοποίηση μιας βασικής εκκρεμότητας σε ένα βασικό τομέα της ζωής σου . Ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται από την Τετάρτη ωστόσο υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα συνεχίζουν να υπάρχουν. Παρόλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω σου το κλείσιμο της εβδομάδας των Χριστουγέννων προβλέπεται ευχάριστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πέφτεις με τα μούτρα στα αισθηματικά σου και κάνεις τις υπερβολές σου, όμως τις απολαμβάνεις! Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου, σε συναρπάζει γιατί παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πιο γιορτινή εβδομάδα της χρονιάς είναι άκρως αποδοτική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Αναμένεται να πάρεις χαρές και ικανοποιήσεις από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν τώρα!


♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, εβδομάδα αυτή έχει αρκετό άγχος κυρίως για την πιεστική τακτοποίηση υποχρεώσεων! Αιφνίδιες ανατροπές αναμένονται όμως και στις συνεργασίες σας, αλλά και σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Όσο και αν σε ενοχλεί η γενικότερη κατάσταση, δεν είσαι τόσο άσχημα όσο θέλεις να νομίζεις. Οι υποθέσεις που σε αφορούν θα τρέξουν γρηγορότερα και άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν θα ανταποκριθούν καλύτερα. Μία καινούργια σχέση αγάπης είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα! Πιθανό όμως είναι ότι βάζεις ένα νέο σκοπό στη ζωή σου. αυτός μπορεί να είναι σκοπός δημιουργικότητας, σκοπός μόρφωσης είτε μια σημαντική επένδυση που θα χρειαστεί καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί. Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο ικανοποιητικό, έτσι η παραμονή και η μέρα των Χριστουγέννων θα σε βρουν μέσα σε ευχάριστες συντροφιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρχίζεις και βλέπεις μία νέα προοπτική στην αισθηματική σου ζωή και χαίρεσαι γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι η υπομονή που έκανες άξιζε τον κόπο και ότι το καλό πράγμα άργησε, αλλά ήρθε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέτεις στόχους και είσαι εν αναμονή κάποιων απαντήσεων που θα σου δοθούν και θα είναι θετικές. Στα οικονομικά η περίοδος αυτή σε βρίσκει αποδυναμωμένο!


♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα παρά τις αναμφίβολες επιδεξιότητες σου, η αναστάτωση που υφίστασαι από τις εξελίξεις του στενού και επαγγελματικού περιβάλλοντος συνεχίζονται. Βέβαια χάρη των ικανοτήτων σου τα καταφέρνεις καλυτέρα, όμως οι συνεχείς αλλαγές δεν σταματούν, το κλίμα παραμένει ηλεκτρισμένο στο στενό αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον. Καλύτερα διαμορφώνονται τα πράγματα στις οικονομικές σου σχέσεις και συναλλαγές, μια πρόταση θα σου δώσει χαρά, συναισθηματικά ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται από τα μέσα της εβδομάδος. Θα μπορέσεις να ανεφοδιαστείς για τις επικείμενες γιορτές, σαφώς οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ενώ έντονα κοινωνικός προβλέπεται ο χαρακτήρας αυτών των Χριστουγέννων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων για τα αισθηματικά σου έχει την ποικιλία της… Δεν λείπει όμως η γκρίνια, τα νεύρα αλλά και το πάθος, ο ερωτισμός, το αίσθημα της ολοκλήρωσης! Νέες πικάντικες γνωριμίες έρχονται να σε ξεσηκώσουν αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προσπαθείς να βάλεις τα πάντα σε μία τάξη, όμως τρέχεις την τελευταία στιγμή για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις σου και αυτό σε αποσυντονίζει! Στα οικονομικά είσαι σε μία πλεονεκτική φάση!


♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα υπάρχει επιτάχυνση στις εξελίξεις και εσύ είσαι αρκετά ανυπόμονος για να γίνουν όλα όπως τα έχεις φανταστεί και όπως τα έχεις σχεδιάσει. Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει να διατηρεί σε νευρικότητα το κλίμα που κινείσαι και εργάζεσαι , ενώ δικλείδα ασφαλείας θεωρώ την καλή σου σχέση με χρήσιμους ανθρώπους. Οι υποχρεώσεις στον οικογενειακό τομέα συνεχίζονται, απλώς εσύ έχεις συνηθίσει να τις διεκπεραιώνεις. Και τέλος μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα παρατηρείται στην κοινωνική σου ζωή αλλά και μια συμπτωματική βελτίωση στην ερωτική σου δραστηριότητα. Η παραμονή των Χριστουγέννων προβλέπεται ευχάριστη με πολύ κοινωνικό χαρακτήρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άνοιξε την καρδιά σου και ομολόγησε όλα όσα κρύβεις μέσα σου, δείξε τα συναισθήματά σου και σου εγγυώμαι ότι όχι απλά δεν θα βρεθείς χαμένος, αλλά θα εκπλαγείς από την ανταπόκριση που θα έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Δίας στον Κριό από την Τετάρτη προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης της εργασίας σου και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο έχεις κουραστεί το τελευταίο διάστημα! Στα οικονομικά είσαι σε καλό δρόμο, παρόλο που εσύ ο ίδιος δεν νιώθεις άνετα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα βελτιώνονται οι δυσκολίες που παρουσίασαν οι προηγούμενες ημέρες. Το κλίμα δεν αλλάζει αισθητά, αλλά ο παράγοντας τύχη, δημιουργεί καινούριες ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή αλλά και στην βελτίωση κάποιων σχέσεων που είχαν για λίγο βραχυκυκλώσει. Οι πιέσεις που θα υποστείς θα ξεπεραστούν γρήγορα, το οικονομικό θα συνεχίζει να σε απασχολεί. Εξαιτίας του ίσως να μην κάνεις τις διακοπές που θα ήθελες ενόψει των Χριστουγέννων ή να περιορίσεις τα έξοδα που συνήθιζες. Κανείς δεν θα σε εμποδίσει να περάσεις όμορφα αρκεί να κινηθείς διαλλακτικά τονίζοντας συχνότερα το ωραίο χαμόγελο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πικρία δεν λείπει από την εξέλιξη μίας αισθηματικής ιστορίας, ενώ η ανάγκη σου για δέσμευση είναι πλέον συνειδητοποιημένη. Η είσοδος του Δία στον Κριό θα προσφέρει ευκαιρίες για να κάνεις σχέδια για το μέλλον, στο πλευρό ενός ανθρώπου που μπορεί να υποστηρίξει τα θέλω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το κλίμα δεν είναι δυσάρεστο αλλά κάπως τεταμένο. Στα οικονομικά προσαρμόζεις τις ανάγκες σου με το εκάστοτε κλίμα, απογοητεύεσαι όμως που δεν μπορείς με τόση άνεση όσο θα θελες, να κάνεις κάποια πράγματα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για εσένα η εβδομάδα των Χριστουγέννων σημαίνει το τέλος κάποιων πρόσφατων δυσκολιών ωστόσο παραμένει αισθητή η ανησυχία σου αλλά και η νευρικότητα σου . Η αισθηματική σου ζωή συνεχίζει να έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Δεν λείπει και η ενασχόληση σου με τις επιχειρηματικές σου συνεργασίες. Δεν θα λείψουν τα σχόλια από τους δικούς σου ανθρώπους ενώ σύμφωνα με την κατάληξη που θα έχει αυτή η εβδομάδα θα παραμείνεις να γιορτάσεις την παραμονή των Χριστουγέννων με συγγενικά σου πρόσωπα, ή με ανθρώπους μεγάλης οικειότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι και τα νεύρα δεν λείπουν, ίσως γιατί ενώ προσπαθείς να προχωρήσεις κάποιες δουλειές, μόνιμα συναντάς αντιστάσεις ή και αντιδράσεις! Στα οικονομικά φαίνεται ότι είσαι ευχαριστημένος από χρήματα που λαμβάνεις!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα των Χριστουγέννων έχει μια μεταβλητή κατάσταση, διατήρησε εναλλακτικές λύσεις, προσπάθησε να μην ταράζεσαι και να μην αιφνιδιάζεσαι. Το ξεκίνημα της είναι αρκετά νευρικό, σχέσεις προσωπικές αλλά και κοινωνικές θα σε απασχολήσουν ποικιλότροπα. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο φαίνεται να έχει λίγο εχθρικό ή κουραστικό χαρακτήρα και πρέπει να το προσέξεις. Προσπάθησε να μην παγιδευτείς σε συναναστροφές που δεν σου αρμόζουν ή δεν σε εξυπηρετούν. Διατήρησε εναλλακτικές εκδοχές για την εορτή των Χριστουγέννων χωρίς να τις κοινοποιείς σε άλλους καθώς υπάρχει η πιθανότητα κάτι να αλλάξει τα σχέδια σου την τελευταία στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η είσοδος του Δία στον Κριό σε βάζει σε μία νέα εποχή τύχης και ευκαιριών στα αισθηματικά σου! Η Πολυαστρία στον Αιγόκερω φέρνει την ερωτική αναθέρμανση σε μία παλιά ερωτική ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύβουο είναι το διάστημα αυτό για τα επαγγελματικά σου και ενώ τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, φαίνεται ότι πάντα κάτι προκύπτει που σε αποδιοργανώνει. Στα οικονομικά αναμένεται να βρεθείς πιο ικανοποιημένος από ότι υπολόγιζες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για εσένα οι μέρες που ακολουθούν δεν έχουν εκπλήξεις, εσύ ίσως αποτελέσεις την έκπληξη στους άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου . Μέχρι να καταλήξεις σε ένα επιτυχές αποτέλεσμα θα αμφιταλαντευθείς, ωστόσο καταλήγεις να περάσεις ευχάριστα την παραμονή των Χριστουγέννων. Μέχρι τότε θα κληθείς αρκετές φορές για έκτακτες εργασιακές επιστρατεύσεις και αυτό αφορά περισσότερο εσένα που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Σύντομα αρχίζει μια βελτίωση στον αισθηματικό τομέα και μια νέα προοπτική στη ζωή σου. Θα χρειαστεί να κλείσεις εντελώς αυτή η χρονιά και να περάσεις στα μέσα του επόμενου μήνα για να έχεις τις πρώτες αποδείξεις βελτίωσης στις σχέσεις σου και στην ερωτική σου ζωή. Μην αμελείς την ανταπόκριση σε τρέχουσες υποχρεώσεις σου, απόφυγε την εσωστρέφεια και βοήθησε το σύντροφο σου με εξηγήσεις και το τι θέλετε προκειμένου να σε καταλάβει καλυτέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι τρυφερή, αγαπησιάρικη, με όμορφες συναντήσεις και εκδηλώσεις αγάπης που θα διώξουν μακριά κάθε βραχνά και κάθε ανησυχία που είχες το τελευταίο διάστημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να αγανακτείς από τους ρυθμούς και την ταχύτητα των εξελίξεων, όμως οι κόποι που κάνεις τώρα, θα λάβουν ανταμοιβή! Στα οικονομικά παρουσιάζονται ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω της εργασίας σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη οι μέρες αυτές των Χριστουγέννων προβλέπονται περισσότερο κοινωνικές και αποτελεσματικές. Υπάρχει έντονος ο καταναλωτικός χαρακτήρας που όσο και αν προσπαθείς να μην χαλάσεις χρήματα δεν θα το καταφέρεις εύκολα. Από την άλλη υπάρχουν οι πιέσεις των υποχρεώσεων και κάποιες αντιξοότητες που επιμένουν στον εργασιακό χώρο. Μετά την Τετάρτη διαμορφώνεται καλυτέρα το κλίμα. Η παρουσία της Σελήνης τις δυο τελευταίες μέρες στο ζώδιο σου , σε καθιστά το επίκεντρο της προσοχής των άλλων και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα την παραμονή των Χριστουγέννων. Τέλος οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων εβδομάδων. Φρόντισε να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικεντρώνεσαι σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις ότι αυτό που θέλεις, μπορείς να το κατακτήσεις. Κρατάς τα ηνία της αισθηματικής σου ζωής και οι μέρες των Χριστουγέννων δίνουν όμορφες ευκαιρίες για να εκπληρώσεις στόχους σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ξεδιαλύνεται το τοπίο κλείνεις εκκρεμότητες και λαμβάνεις μία δικαίωση αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά έχεις αυξητική τάση!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι μέρες που ακολουθούν είναι κουραστικές αλλά αν κινηθείς οργανωμένα μπορούν να αποδειχτούν και αποτελεσματικές. Ο Άρης στους Διδύμους σου αφήνει το περιθώριο να αξιοποιήσεις γνωριμίες, προσκλήσεις που θα σου γίνουν και να διευθετήσεις παράλληλα νομικές ή εμπορικές υποθέσεις σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23 σε κάνει αποφασιστικό για οτιδήποτε ευχάριστο και ο παράγοντας της τύχης φαίνεται να τονίζεται αρκετά. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα και κάποιες κρίσιμες γνωριμίες. Σε συνδυασμό αυτοί οι δυο παράγοντες μπορούν να σου δώσουν την ευκαιρία μιας ευχάριστης διαμονής κάπου την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αλλάζουν όλα προς το καλύτερο, γίνεται μία νέα αρχή και πλέον αντιλαμβάνεσαι και εσύ πολύ περισσότερο τι επιθυμείς, τι θέλεις για την πορεία σου! Μία νέα ερωτική ιστορία αναμένεται να σου προσφέρει τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου νιώθεις ότι πηγαίνουν αγκομαχώντας και αυτό σε αποθαρρύνει! Η αλήθεια είναι όμως, ότι είσαι σε ένα πιο σταθερό στάδιο, συγκριτικά με άλλους ανθρώπους του κλάδου σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας θα είναι ένας ευχάριστος αιφνιδιασμός συναισθηματικός ή κοινωνικός μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Ένα σύντομο ταξίδι είναι πιθανό τις μέρες των Χριστουγέννων που θα σε ψυχαγωγήσει, μια έκτακτη προσφορά ή μια πληρωμή θα βοηθήσει να καλύψεις ανάγκες σου και να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος. Ωστόσο το κλίμα σε γενικότερες γραμμές δεν αλλάζει αισθητά, εσύ όμως το ομορφαίνεις ή επιχειρείς πράγματα για να εξωραΐσεις τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διψάς για περιπέτεια και για νέες γνωριμίες και η εβδομάδα των Χριστουγέννων ολοκληρώνεται με όμορφες κοινωνικές στιγμές και συναντήσεις, επικοινωνίες, που θα προσφέρουν την ευκαιρία να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν συμβαίνουν εντυπωσιακές εξελίξεις, όμως καταφέρνεις και βάζεις σε μία σειρά πράγματα που θα υλοποιήσεις λίγο αργότερα! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια χρήματα που σε βοηθούν να περάσεις καλύτερες τις ημέρες των εορτών!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, οι μέρες αυτές έχουν έντονο κοινωνικό αλλά και αισθηματικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά μπορεί να αποδειχτούν και λίγο εμπόλεμες. Το καλό είναι πως η ένταση θα έχει μικρή διάρκεια και ότι η δική σου επινόηση και διαίσθηση θα συμβάλει στο να μην πάρει έκταση μια παρεξήγηση ή μια μικρή περιπλοκή των προγραμμάτων και των σχέσεων σου με τους άλλους. Ενόψει των Χριστουγέννων φρόντισε να μην μπερδέψεις προγράμματα και ανθρώπους, διάλεξε έναν απλό τρόπο να περάσεις ευχάριστα χωρίς να προσπαθείς να τους ικανοποιήσεις όλους ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο θα σε κουράσει εξαιρετικά και θα έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκπληρώνονται όνειρα, προσδοκίες και επιθυμίες καρδιάς αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω, προσφέρει ως «δώρο» την ένωσή σου με το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη των γνωριμιών σου θα σταθεί ελπιδοφόρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών. Τα οικονομικά μπαίνουν σε ανοδική πορεία με ευκαιρίες τόνωσης του εισοδήματός σου και σε αυτό βάζει για τα καλά το χεράκι του ο Δίας στον Κριό.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ