Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ρομά βάζουν φωτιές έξω από τη Βέροια - Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ.

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγη ώρα στον Περιφερειακό της Βέροιας. Δεκάδες Ρομά έχουν βγει στους δρόμους και βάζουν φωτιές, διαμαρτυρόμενοι έντονα για το περιστατικό με τον Αστυνομικό που πυροβόλησε έναν 16χρονο στο κεφάλι, μετά από καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, πάνω από 50 άτομα βρίσκονται στην διασταύρωση της Μέσης και φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας. 

Άνδρες από την ΟΠΚΕ και από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» από τους διαμαρτυρόμενους και είναι έτοιμοι να επέμβουν σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο. 

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Ρομά είναι έτοιμοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, πηγαίνοντας στον κόμβο της Κουλούρας!

Δείτε το αποκλειστικό video του veriotis.gr:

13 σχόλια:

  1. Μόνο στο ελλαδισταν φωνάζουν οι κλέφτες να φοβήθουν οι νοικοκυριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομοταγής , παραμελημένοι , αδικημένοι πολίτες ζητούν δικαιοσύνη ..τι δεν καταλαβαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συντονιστείτε να καταλαβαίνουμε τι λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξοντωτικες ποινές και κόψιμο επιδόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΧΙ ΠΟΙΝΕΣ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ...ΟΥΤΕ ΓΑΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ...ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ 20Ε ΑΠ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  5. Κυρ Τάκη όλα καλά; Ευτυχώς δεν έχουμε καμία γατούλα που να έχει φάει κλωτσιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι γουστάρουν κάνουν εδώ και χρόνια δεν τους πειράζει κάνεις αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαχρονικά.. Ποιος θα τους πειράξει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους πειράζει κανένας καλά τα λες εδώ και ο βεροιωτης δεν δημοσιεύει όλα τα σχόλια

      Διαγραφή
  8. Ο Υπουργός δημοσίας τάξεως που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωνάζουν στη χώρα της απόλυτης τρέλας για να μην σηκώνουν όπλο οι αστυνόμοι όταν ρημάζουν και σκοτώνουν. Θέλουν να τους πιάνουν μόνον γιατι ξέρουν οτι σε μια ωρα θα ξαναείναι ελεύθεροι. Και δηλαδή τώρα, εγω ειμαι ρατσιστής που είμαι εξοργισμένος πρώτα με την πολιτεία και μετά με αυτήν την φυλή, που μας εχουν για αναλώσιμους, να έχουν δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Αλλοι πολίτες να ψάχνουν μεροκάματο σε εργοστάσια γαλέρες, σε αραιώματα και μαζέματα στα βχωράφια και πλήθος απο αυτούς, να τρέχουν μέσα στην πόλη , αραχτοί δεξιά και αριστερά, βροχή τα επιδόματα και αγρότες να ψάχνουν εργατικά χέρια στην Αλβανία και την Κορέα. Γελοίο κράτος. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες που να βρεις δίκαιο όμως.... Τέλη Μαΐου πάλι δηλώσεις πάλι φόρους και ΑΥΤΟΙ ΜΕ cayenne X5 x6 βόλτες όλοι μέρα

      Διαγραφή
  10. Αυτή η χώρα είναι μόνο για τους Ρομά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ