Quantcast

http://picasion.com/

Ζητείται coach για τη Βέροια… Who is next?

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Ανυφαντάκη, η ομάδα της Βέροιας θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του, μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες. Προς το παρόν την ομάδα θα ”κατεβάσει” στο ματς εναντίον του Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κρητικού τεχνικού, ο βεροιώτης Γιάννης Ματζιαρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ”καφενειακής πιάτσας” και ανεπιβεβαίωτες συνάμα, ως πιθανοί αντικαταστάτες ακούστηκαν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο Γιώργος Βαζάκας. 

Επίσης, υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια που λένε πως θα ”πέσουν στο τραπέζι” τα ονόματα του Κώστα Βελιτζέλου και ίσως του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη στις Σέρρες.

Άλλος ένας προπονητής ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος πλέον, είναι ο Κώστας Γεωργιάδης ο οποίος αποχώρησε από τον Ηρακλή, αλλά η περιρρέουσα οπαδική ατμόσφαιρα της πόλης της Βέροιας, είναι αρνητική κατά μεγάλο ποσοστό για τον πρώην παίκτη αλλά και προπονητή της ”Βασίλισσας’. Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι φορές στο πρόσφατο παρελθόν που η κερκίδα της Βέροιας κραύγαζε ότι είναι ανεπιθύμητος πλέον στην πόλη, για διάφορους λόγους.

Ένα σενάριο το οποίο πιθανολογείται και φαντάζει στοχευμένο και πολύ πιθανό, είναι να πορευτεί η ”Βασίλισσα του Βορρά” με τους Γιώτη Τσαλουχίδη και Γιάννη Ματζιαρίδη.



Ας πάμε να δούμε λοιπόν το who is who των προαναφερθέντων προπονητών.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Ο 54χρονος προπονητής έχει εργαστεί ξανά στο παρελθόν στη Βέροια και μάλιστα είχε τότε βοηθό τον Γιάννη Ματζιαρίδη, τον τωρινό και πάλι της ”Βασίλισσας’. Από κει και πέρα, αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως έχει εργαστεί σε 19 ομάδες! ΟΦ Ιεράπετρας, Πολύκαστρο, Φωκικό, Εορδαϊκό, Τρίκαλα, Βέροια, Νίκη Βόλου, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Καβάλα, Τύρναβο, Αήττητο Σπάτων, Ιωνικό, Ολυμπιακό Βόλου, Καραϊσκάκη, Αστέρα Τρίπολης, Πανσερραϊκό και Αιγάλεω.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ

Η επονομαζόμενη ”αλεπού” του πάγκου και πολύπειρος Γιώργος Βαζάκας, κατέχει το ρεκόρ του αριθμού των συλλόγων που έχει εργαστεί, από τα ονόματα που…παίζουν για τη ”Βασίλισσα”. Ο 62χρονος coach έχει γυρίσει σε ούτε λίγο ούτε πολύ, 25 ομάδες! Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Χαλκηδόνα, Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Πιερικό, Ιωνικό, Φωστήρα, Τρίκαλα, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Ηρακλή Ψαχνών, Αχαρναϊκό, Λαμία, Τύρναβο, Καλλονή, Πανελευσινιακό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ασπρόπυργο, ΟΦ Ιεράπετρας και Αστέρα Βλαχιώτη. Χαρακτηριστικό είναι δε, πως είναι ο μόνος από τους 4 που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη Βέροια!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο 46χρονος προπονητής έχει ξαναπεράσει από τη ”Βασίλισσα του Βορρά” στο παρελθόν, ενώ πριν από λίγες ημέρες απολύθηκε από τον Πανσερραϊκό για να αναλάβει ο Παύλος Δερμιτζάκης. Έχει θητεύσει στις εξής ομάδες: Πανιώνιο, ΑΕΚ Λάρνακας, Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Ηρακλή, Κηφισιά και Πανσερραϊκό.


ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΛΙΤΖΕΛΟΣ


Κι ο 50χρονος coach έχει εργαστεί για κάποιους μήνες στη Βέροια, ως βοηθός τού τότε προπονητή της, Αλέκου Βοσνιάδη. Ο προπέρσινος προπονητής της Ρόδου της μεγάλης επιτυχίας της ανόδου στη Superleague 2, έχει εργαστεί στις: Άρη Παλαιοχωρίου, Αγροτικό Αστέρα (δις), Αναγέννηση Επανομής, Απόλλων Σμύρνης, Βέροια, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Μακεδονικό, Αλμυρό Βόλου, Ρόδο και Αστέρα Βλαχιώτη.

1 σχόλιο:

  1. Οσο και να θέλω να δω από την αρχή της χρονιάς θετικά τα πράματα δεν γίνεται λες και προσπαθεί κάποιος να πάνε όλα στραβά....θα μας πει κανένας το πραγματικό λόγο που έφυγε ??ο απλός Κοσμος που στηρίζει την προσπάθεια από την αρχή να μην ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ