Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

"Έκλεισε το μάτι" στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κορωνάς

"Kαπετάνιος" ή "πλήρωμα";

Μεγάλο παραπολιτικό ενδιαφέρον και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του Θεόφιλου Κορωνά στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Ο πρώην αντιδήμαρχος ανακοίνωσε στο Σώμα πως παραιτείται από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αναφέροντας ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με "προοδευτικό συνδυασμό", ανεξαρτήτως ποιος θα είναι επικεφαλής. Μ' αυτη την αποστροφή του λόγου του "έκλεισε το μάτι" στον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και μπαίνουμε σε μια μακράν προεκλογική περίοδο.

Ο Θεόφιλος Κορωνάς μετά από 12 χρόνια στους συνδυασμούς της "Συμπολιτείας" και της "Δράσης με Γνώση" και αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης από την διοίκηση Βοργιαζίδη, φαίνεται πως ανοίγει πανιά για νέους προορισμούς. 

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι αν θα ηγηθεί ο ίδιος ως "καπετάνιος" ή αν συμμετέχει ως "πλήρωμα". Θα το μάθουμε σύντομα...

10 σχόλια:

  1. Καθαρό παιδί, Επιτέλους ένας νέος ανθρώπους σοβαρός οικογενειαρχης,Η Βέροια ζητάει σιωπηλά αλλαγή με νέους ανθρώπους, φτάνει με τους 60αρηδες και την θεωρία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω πιο καθαρό πεθαίνεις..... έλεος

      Διαγραφή
  2. ''Καρέκλα'' να είναι και από όπου να 'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Πηγαινε να μας σωσεις εσυ....μονο κριτικη του καναπε και της χαζογραφης

      Διαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ένας καθαρός και γνήσιος άνθρωπος ! Είμαστε μαζί σου Θεόφιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να πηδάς από τη μιά βάρκα στην άλλη δεν είναι ευελιξία. Είναι τζόγος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρά τώρα? Για το χάλι της Βέροιας τόσα χρόνια ο συγκεκριμένος πότε διαφώνησε πότε ζήτησε κάτι το διαφορετικό; Έβαζε στην τσέπη τον μισθό και όλα καλά! Τι θα μας πει τώρα ότι η παλιά δημοτική διοίκηση δεν ήταν καλή; Αφού και αυτός μαζί τους ήταν. Θεόφιλε είσαι νέος αλλά δεν είσαι άφθαρτος για το χάλι του Δήμου Βέροιας φέρεις ευθύνη. Θα σου την καταλογίσει ο κόσμος απλά το κακό είναι ότι θα πάρεις τη θέση ενδεχόμενα κάποιου άλλου νέου που θα μπορούσε να κατέβει με το χρίσμα του Σύριζα. Νέοι άνθρωπο με παλιά μυαλα και βολεψάκιδες είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μοναδικός που άξιζε από την προηγουμένη παράταξη. όπου και να πας σε ακολουθάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΟΙ !!!!!!ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ