Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάζεται το Σύγχρονο Κέντρο Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας Εύα Τσίλη

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου - Ώρα 17:00

Με μεγάλη χαρά και τιμή το κέντρο Φυσικοθεραπείας EVA TSILI μας προσκαλεί όλους στα εγκαίνια του νέου χώρου που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο του θεραπευτηρίου θα λειτουργεί bazaar από τον Φιλανθρωπικό Μη κερδοσκοπικό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» για να δοθεί η ευκαιρία να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο υπό ανέγερση Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ στην Πατρίδα Βεροίας καθώς θα υπάρχει και κουμπαράς ενίσχυσης για τον Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Το σύγχρονο κέντρο Φυσικοθεραπείας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε παρέχει εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης σε βρέφη, παιδιά και εφήβους με:

• Νευρολογικές-Αισθητικοκινητικές διαταραχές
• Κύφωση/Λόρδωση
• Σκολίωση
• Αναπνευστικές διαταραχές

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνα: 2331300268 / 6989159310
Θεσσαλονίκης 16, Βέροια
email: diepphysio@gmail.com
Site: www.physiodiep.gr










1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο νέο αυτό κορίτσι για το αίσθημα προσφοράς που έχει, όλοι από ένα λιθαράκι να βάλουν θα γίνει το όνειρο κάποιων ατόμων με αναπηρία πραγματικότητα, εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ