Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη «χρυσάφι» για τη Βέροια, 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας

Με γκολ πέναλτι του Ορφανίδη στο 85'
Μια τεράστια από βαθμολογικής άποψης νίκη, η οποία να σημειωθεί πως είναι και η πρώτη της για το φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η «Βασίλισσα του Βορρά». Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ορφανίδη στο 85 λεπτό της συνάντησης κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Βέροια «σκαρφαλώνει» στην 7η θέση της Super League 2 με 6 βαθμούς και βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Δείτε την ανάλυση του αγώνα και πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ...

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Βέροια (ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Τ), ΜΟΥΧΑΛΗΣ (ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ 58′), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 73′), ΣΤΙΚΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΜΠΟΥΖΑΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ (ΜΠΛΕΤΣΑΣ 58′), ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΜΑΣΟΥΡΑΣ 86′), ΦΑΣΙΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 58′), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Αλμωπός Αριδαίας (ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ): DOKIC (Τ), ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ (ΠΕΛΚΑΣ 74′), ΠΕΤΤΑΣ, ΕΠΠΑΣ (ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ 89′), ΚΕΡΘΙ (ΑΣΛΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ 74′), ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΣΕΧΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ 86′), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ (ΓΙΑΛΑΜΟΥΔΗΣ 86′).

Δείτε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο video του sportsfan.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ