Quantcast

http://picasion.com/

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Εληά

Με μουσική και ζεστό κρασί
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παραδοσιακή μουσική και ζεστό κρασί, άναψε το βράδυ της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022 το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εληάς. Το σύνθημα για το άναμμα του δέντρου έδωσαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, που όπως ανέφεραν στον χαιρετισμό τους, η σύμπραξη αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας δήμου και αντιπεριφέρειας για την πραγματοποίηση και των επόμενων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Με αποκορύφωμα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος, το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα στηθεί τις επόμενες ημέρες στην Ελιά και την αλλαγή του χρόνου με καλλιτέχνες έκπληξη.




Προηγήθηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, υπό τη διεύθυνση του Βαλάντη Κυριακίδη, που έπαιξε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Με την αντίστροφη μέτρηση από τον Δήμαρχο, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία και ακολούθησε η συναυλία του μουσικού σχήματος «Γκιντίκι» (GIDIKI), με τον κόσμο να απολαμβάνει την μουσική συντροφιά με ζεστό κόκκινο κρασί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





























42 σχόλια:

  1. 'Aναμα χριστουγεννιάτικου δέντρου με κλαρίνα δεν έχω ξαναδεί!! Στη μουσική που ακουγόταν πιο πολύ ταίριαζε να γυρνάνε δυο αρνιά και ένα κοκορέτσι στην πλατεία !! Δεν θα μας τρελάνετε εσείς. Το Πάσχα να παίξετε wham και Frank Sinatra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΝΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Να που ειδες και κατι το οποίο υπάρχει εδω και κατι χρόνια μεσα στον τοπο που ζεις και λέγεται παραδοση μια χαρα το πηγαν δεν σε τρελαινουν αλλα και αλλα και σε χαλασε αυτο ας πούμε ναι και αρνια να βαζαν και σουβλες θα ηταν καλύτερα άιντε μάθατε ολοι με την γκρίνια

      Διαγραφή
    3. Nανά γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Κι αν είπαμε καμιά κουβέντα παραπάνω ψωμί κι αλάτι

      Διαγραφή
  2. Πιο κακομοιρια δεν γινεται....μα σε ολα τους λιγοι και ανεπαρκεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν, αλλα δεν ειναι δυνατον να παιρνουμε τα παιδια μας ηλικιας 5 και 7 χρονων να παμε να δουμε αναμμα δεντρου και για μουσικη να ακουμε ηπειρωτικα. ειναι δυνατον; οταν με ρωτησε ο γιος μου, μαμα ποτε θα ακουσουμε χριστουγεννιατικα τραγουδια, καταπια την γλωσσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πήγαινες νωρίς θα ακούγατε τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την μπάντα του Δήμου.

      Διαγραφή
    2. Εσυ τι ηθελες να ακούσεις Παντελίδη τι κουφα μας λες τώρα η παραδοση αυτα εχει τα στοιχεία και κατσε να μάθεις στο παιδι σου για αυτα και αν καταπιες την γλωσσα σου σε κάτι τοσο απλο ως ερωτηση στο σοκαριστικο και σοβαρο μαλλον θα πάθεις κόλπο ασε μανταμ με τα κουφα σου

      Διαγραφή
    3. Άντε βρε γελοίε που θα με ειρωνευτείς κιόλας. η χωριατίλα σου δεν φευγει με τιποτα απο πανω σου

      Διαγραφή
    4. Σιγα μαρη κατινγκο μην σπασεις κανενα νυχι εσυ πρωτεβουσιανα και λες κουλαμαρες και σε πειράζει μετα στο ιδιο μενεις μαζι μας ξυπνα χωριάτες είμαστε ολοιιι κυρατσα 😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
    5. Για την πατρι σου πηγες εσυ που δεν θελεις ταχα να προσβαλεις καποιον προσβαλεις το συγκρότημα που ηταν εκεί αυτοι οι άνθρωποι για τον κόσμο τραγουδησαν και έπαιξαν για την οικογένεια τους το μεροκάματο και για το νοημα των εορτών εσύ τώρα πού ηθελες και μουσικο μενού για τα παιδακια πλήρωσε πρωτα και και μετα να έχεις απαιτήσεις.Τζάμπα πηγες και γκρινιαζεις Κυράστα.

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους κάτι διαφορετικό, κάτι και για μας που δεν είμαστε ούτε 40, ούτε 50 χρονών. Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος πάλι έδειξε κατώτερος των περιστάσεων παρασέρνοντας και την αντιπερειφερεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το είδαμε και αυτό ... πολιτικές κολωτουμπες και αγκαλιασματα ανθρώπων που μέχρι προχθές ήθελε να φάει ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμος και αντιπεριφερεια Χέρι χέρι στον κατήφορο της μετριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα θέλατε να ακούσετε μωρέ .......... τραγούδια των μπολσεβίκων , έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΧΑΧΧΑΧ μα τι ξεφτιλίκι ήταν το χτεσινό, δε ντρέπεστε ρε λίγο, περάσατε τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για κομμουνιστικό αντάμωμα; Άντε να χαθείτε από κει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ίσα ίσα πρέπει να τα ακούμε είναι η παράδοση μας Τώρα που θα γίνει και εκμάθηση της γλώσσας Προοδευουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φτώχεια,μιζέρια, κακομοιριά,λυπάμαι πολύ για την κατάντια της ένδοξης πάλαι ποτέ Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστούμε όλα τα πρόσωπα που συνέβαλαν να γίνει αυτή η υπέροχη γιορτή ! Άξια και τα μέλη του συγκροτήματος ! Περάσαμε καταπληκτικά και χορεύαμε μικροί και μεγάλοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι αγάπες είναι αυτές... Αυτοί οι δύο δεν ήταν μαλωμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρώτη χρόνια που νιώσαμε πιο οικεία και ζεστά σε αντίθεση με τις υπερπαραγωγές που στόχο είχαν μόνο να εντυπωσιάσουν ικανοποιώντας το εγώ τους.
    Επιτέλους στηρίζονται οι καλλιτέχνες από τον τόπο μας.
    Γιατί δεν ξεχνάμε κι απο που είμαστε, χαλαρώστε που θέλετε και Φρανκ Σινάτρα.
    Όλα σας πειράζουν αλλά πρώτοι τρέχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το συγκρότημα παρα πολύ καλό αλλά όχι για την συγκεκριμένη μέρα θα τους έχουμε υπόψιν μας για τον Δεκαπενταύγουστο στο Σελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι οχι για αυτην την περισταση ούτως η άλλως αυτα είναι τα αυθεντικά ελληνικά και παραδοσικα στοιχεία τού τοπου μας φτάνει με τα δεδομένα του εξωτερικού ας στηρίξουμε την ποιότητα.

      Διαγραφή
  17. Στον δήμο ξέραμε ότι επικρατεί κακομοιριά αλλά Περιμέναμε τουλάχιστον από την Αντιπεριφέρεια κάτι καλύτερο ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. είχε και κάλαντα είχε και παράδοση, μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια χαρα ηταν η μουσική και καλαντα οποιος ήθελε να ακούσει ας πηγαίνε νωρις και αν κατάπιες την γλωσσα σου γιαυτο τι να σου πω σιγά τι το σοβαρό ακουσες που να ακουγες και κάτι όντως σοκαριστικο οχι ρε φτάνει με τα ποντιακά εχουν θεση και αυτα δεν ζούνε Πόντιοι στην πόλη μόνο στο μενού θα μπουν τα παντα η κακομοιριά και η μιζέρια στην πόλη αυτη δεν θα αλλάξει.Απο αλλες χρονιές πού ταχα μου υπήρχε το θέαμα με πολλες σαλτσες καλύτερα αυτο οσο ποιο παραδοσιακο τοσο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε ποιο κόσμο ζείτε όλοι Βέροια σας κράζει για την χθεσινή εκδήλωση κι εσείς λέτε ότι είναι μια χαρά έχετε δει από άλλες πόλεις εκδηλώσεις;;; Ποιο μιζέρια και πιο κακομοιριά δεν πέρασε ποτέ από τη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λα εσυ να διώξεις την μιζερια ναι ρε χαρηκαμε οτι ζει η πόλη σε μιζέρια και οτι ολα ειναι σκατα έχουμε δει ναι και τι κάνουμε που οι αλλες πολεις έχουν εκδηλωσεις εδω ολα πανε σκατα και απο σκατα μας έχουνε καρακατακλασμενους στην Βέροια οποτε και αυτο είναι κομπλε αυτο λέμε γιατί στο παρελθόν με τις υπέρλαμπρες εκδηλώσεις φαγαμε ολοι μετα με χρυσα κουταλια .Αφου ρε δεν ξεσηκώνονται.

      Διαγραφή
  21. Καλαϊτζίδη μέχρι τώρα ήσουν άρχοντας γιατί ξαφνικά τόσο πολύ μιζέρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με αυτούς τους δύο, βούλιαξε το καράβι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τίποτα πιο εκλεκτό;


    – από την ταινία «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης», 1963

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πόσες φίλες έβαλε η γνωστή δήθεν πρέσβειρα για να την αναζητούν? Δεν καταλαβαίνει ότι είναι προβλέψιμη? Επίσης είναι σίγουρο ότι της χαλάει τις μελλοντικές δουλειές η συνεργασία Δήμου-Αντιπεριφέρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στην επόμενη εκδήλωση ο λαός της Βέροιας απαιτεί: Την ανεπανάληπτη Σάσυ Τσεντούρου με το κλαρίνο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγω ειδα μονο χαμογελαστα προσωπα και αρκετο κεφι. Μονο η "πρεσβειρα - βαρωνη" του πολιτισμου καταπινε αχινους και ειχε φατσουλα κομμενου αυγολεμονου. Δυστυχως ........ αυτα παθαινεις οταν εχεις παρει ψηλα τον αμανε και νομιζεις οτι εισαι μονο εσυ και κανεις αλλος. Μετα τα σχολια "Νανα θα λες και θα κλαις" προκαλεις λυπηση και τιποτα παραπανω. Καλες Γιορτες σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρετως και Καλη Χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ./ΚΑΙ λιγα για την να να !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εκδήλωση θλιβερή, δέντρο χριστουγεννιάτικο για κλάματα! Ορχήστρα πολύ καλή αλλά σε λάθος εκδήλωση! Μπάντα Δήμου πολύ καλή αλλά χωρίς μικροφωνική δεν ακουγόταν! Νομίζω πως οι κυρίες της αυλής έχουν κουράσει! Ιτιά ιτιά σε άντρα δέντρου χριστουγεννιάτικου ρε σείς; Η κακογουστιά έδωσε ρέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ