Quantcast

http://picasion.com/

Καστοριά: Κατασχέθηκαν 78 κιλά χασίς - 3 συλλήψεις, ανάμεσά τους και μία δημοτική σύμβουλος

Για μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη μία 57χρονη δημοτική σύμβουλος στην Καστοριά, μαζί με έναν 59χρονο και μία 51χρονη. Κατά την αστυνομική επιχείρηση σε Καστοριά και Θεσσαλονίκη, κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 78 κιλά ακατέργαστη κάνναβη. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικό εντόπισαν Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 59χρονο και συνοδηγό την 57χρονη. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι και δύο τσουβάλια που περιείχαν 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους άνω των 66 κιλών.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε -σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας– ότι παραλήπτης της συγκεκριμένης ποσότητας ναρκωτικών ήταν ο 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη, λίγη ώρα αργότερα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Σε επιτόπια έρευνα σε διαμέρισμα που διατηρούσε ο ίδιος, στη Θεσσαλονίκη, κατασχέθηκαν δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 11 κιλών και 380 γραμμαρίων. Επιπλέον, στο ίδιο διαμέρισμα που φέρεται να χρησιμοποιείτο ως καβάντζα εντοπίστηκαν -μεταξύ άλλων- μικροποσότητα κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και πέντε δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν, ακόμη, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, πέντε κινητά τηλέφωνα και επτά κάρτες sim.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ