Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει το πόστο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Νάσος Ηλιόπουλος αποχωρεί για να δώσει τη μάχη του σταυρού. Ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο facebook για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της δημοσιογράφου στο ΣΥΡΙΖΑ «Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας».

Στα stories που ανέβασε στο Instagram o Aλέξης Τσίπρας υποδέχεται την Πόπη Τσαπανίδου.

Τσίπρας: «Εδώ ταιριάζει το ρητό αν δεν γίνεις εσύ η αλλαγή που προσδοκάς, η αλλαγή δεν έρχεται»

Τσαπανίδου: Ακριβώς έτσι, συμφωνώ απόλυτα. Και μακάρι να τα καταφέρουμε. Εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο τιμητική πρόταση να γίνω εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ελπίζω να φανώ αντάξια, θα κάνω ότι μπορώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης.

Ηλιόπουλος: Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει να πάνε.

Τσαπανίδου: Εχεις ανοίξει πολύ ωραίο δρόμο, μαχητικό δρόμο στον οποίο θα προσπαθήσω να περπατήσω.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την Πόπη Τσαπανίδου

Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε. Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη.

Το παρασκήνιο της επιλογής της Πόπης Τσαπανίδου

Η αποχώρηση του Νάσου Ηλιόπουλου από τη θέση ήταν προδιαγεγραμμένη και γνωστή καθώς στις επερχόμενες εκλογές θα δώσει τη μάχη του σταυρού στην Α' Αθηνών. Από την Κουμουνδούρου, αυτό που έλεγαν στελέχη του κόμματος ήταν ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις και θα μπουν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα που θα έχουν αντίκρισμα και στην εικόνα του κόμματος.

Μάλιστα το παρασκήνιο ήταν πολύ έντονο αναφορικά με το πρόσωπο που θα αντικαθιστούσε τον Νάσο Ηλιόπουλο με πηγές να δηλώνουν σχεδόν με βεβαιότητα πως η επιλογή θα ήταν από το χώρο των ΜΜΕ.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό επίσημα, με ανακοίνωση του καναλιού, ότι η Πόπη Τσαπανίδου υπέβαλλε την παραίτησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Οπως ανέφερε η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού η Πόπη Τσαπανίδου παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».

10 σχόλια:

  1. Η Νότια Μακεδονία στηρίζει αλεξη τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι η βόρεια Μακεδονία τον Κυριάκο..

      Για πες την σκίσατε τελικά την συμφωνία των Πρεσπών;

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει ....Νότια Μακεδονία, άρα ούτε στήριξη μπορεί να υπάρξει.

      Διαγραφή
    3. Όλη η Ελλάδα θα στηρίξει και θα του δώσει τη δεύτερη ευκαιρία που του αξίζει για να βάλει ένα τέλος στη λαμογιά ,τη ρεμούλα,την αναξιοκρατία και την διαφθορά της Ν.Δ.που δεν υπήρξε χειρότερη στη μεταπολίτευση.

      Διαγραφή
  2. Την τάιζε και την συντηρούσε και αυτήν το δημόσιο για πολλά χρόνια, και τώρα χορτάτη και ματσωμένη έκανε στα γεράματα της την επανάστασή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παλαιότερες δηλώσεις της,όταν ανέλαβε το δελτίο ειδήσεων του open είχε πει πως δεν θα ενταχθεί ποτέ σε κόμμα,γιατί θα την θεωρούσαν ως αναξιόπιστη.Κυκλοφορεί και σχετικό video.

      Διαγραφή
  3. Πως τους ψηφίζετε;;; πραγματικά απορώ τι καλό έχετε βρει σ αυτό το κόμμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
    Και εσύ μιλάς για πράγματα μικρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο οικονομικο χαλι που βρεθηκαμε και μας αναγκασαν να κανουμε οτι καναμε ( και μαλλον θα συνεχιζουμε για πολλα χρονια) στην οικονομια , στο σκοπιανο, στα υπερταμεια, στις τραπεζες, στους μισθους, στις συνταξεις κτλ κτλ η αιτια βρίσκεται στο πασοκ - ΝΔ ή στη ΝΔ-πασοκ. το θεμα με τα σκοπια πληγωσε σχεδον ολους τους Ελληνες και συνεχιζει να πληγωνει. οι πολιτικοι μας φανηκαν και εδω ΑΝΙΚΑΝΟΙ να το αντιμετωπισουν. Ο τσιπρας εχει τη λιγοτερη ευθυνη για ολα αυτα. σχεδον καμια γιατι δεν προκαλεσε τιποτα απ ολα αυτα με την πολιτικη του. Η ΝΔ θα χασει τις εκλογες γιατι ο Κυριακος το εχει παρακανει με τις υποχωρήσεις προς τις μεγάλες εταιρείες, την ακρίβεια, τις υποκλοπές και την αμετροέπεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσάς θα χάσει ο πρόεδρος σας , όλο γκομενίζει , πως τον στηρίζετε αυτόν δεν το κατάλαβα , τον άνθρωπο που είναι αναρχικός κλπ.....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ