Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη ποικιλία σε ψάρια και νηστίσιμα στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» - Και ψημένα!

Ζαβογαρίδα χοντρή 2,99€
Τσιπουράκια άγρια 2,99€
Δευτέρα σήμερα και οι πάγκοι του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» γέμισαν με ολόφρεσκα ψάρια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως εδώ και 76 χρόνια μπορεί και προσφέρει. Η νηστεία συνεχίζεται και ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 18 στη Βέροια, θα είναι κοντά σας, κάθε μέρα ανοιχτά, με διάθεση να σας εξυπηρετήσει και για να σας προμηθεύσει με ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ειδικά για σήμερα θα βρείτε, ζαβογαρίδα χοντρή με 2,99€ το κιλό, τσιπουράκια άγρια με 2,99€ το κιλό και μια μεγάλη ποικιλία ψαριών και θαλασσινών για ψήσιμο!

Όλα τα ψάρια, προσφέρονται ωμά και ψημένα - Και delivery στην πόρτα σας την ώρα που επιθυμείτε

Αν σκέφτεστε πώς θα τα καθαρίσετε, πώς θα τα ψήσετε χωρίς να λερώσετε την κουζίνας σας και να μυρίσει το σπίτι σας, πάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 στη Βέροια, ή κάντε ένα τηλέφωνο στο 2331064261, διαλέξτε τα ψάρια που επιθυμείτε και θα σας τα καθαρίσει, θα σας τα ψήσει και αν θέλετε θα σας τα φέρει και στο σπίτι σας! Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!

76 χρόνια κοντά μας με συνέπεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ