Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπερκινητικότητα: Έγκαιρη Πρόγνωση και Διάγνωση στα «Dyslexia Centers»

Κλείστε το ραντεβού σας στο 23310 72220
Η Υπερκινητικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό της ΔΕΠΥ που συχνά συνυπάρχει με τη Διάσπαση Προσοχής και την Παρορμητικότητα. Έχει βιολογική αιτία και συνήθως είναι κληρονομική, δηλαδή έτσι γεννιέται. Το παιδί βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, δυσκολευόμενο να ελέγξει την πλεονάζουσα ενέργεια και παρορμητικότητά του, ενοχλώντας τους άλλους. Η έγκαιρη Πρόγνωση και Διάγνωση και η σωστή Αντιμετώπιση της ΔΕΠΥ βοηθάει το παιδί να

✔διαχειριστεί αποτελεσματικά τη συμπεριφορά του

✔να ενταχθεί ομαλά στο πλαίσιο λειτουργίας της σχολικής τάξης

✔να δημιουργεί και να κρατά φιλίες

✔να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή του

απομακρύνοντας το ενδεχόμενο εμφάνισης δευτερογενών ψυχοκοινωνικών προβλημάτων που προέρχονται από την καθημερινή σχολική απόρριψη και αποτυχία και από την αρνητική κριτική, λόγω άγνοιας.

Το ΤΕΣΤ ΠΑΥΛΙΔΗ, το μοναδικό Διεθνώς Βιολογικό, μη-λεκτικό, Αντικειμενικό, Ακριβές, διεθνώς αναγνωρισμένο με Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας (ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Αγγλία), διαγιγνώσκει τη ΔΕΠΥ και τη Δυσλεξία, έγκαιρα και με Υψηλή Ακρίβεια, από την Προσχολική ηλικία.

Το ΤΕΣΤ και η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ (6 – 8 φορές αποτελεσματικότερη )- Εξατομικευμένη (προσαρμοσμένη στις Δυνατότητες και στις Αδυναμίες του κάθε παιδιού) και συνεπώς Αποτελεσματικότερη Αντιμετώπιση, εφαρμόζονται κατά αποκλειστικότητα στα 39 κέντρα “Dyslexia Centers – Pavlidis Method”, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Καλέστε μας Σήμερα και κλείστε το ραντεβού σας.

Κεντρικής 13, Βέροια
Τηλ.:   23310 72220

Χριστίνα Γαϊτάνου 
Ψυχολόγος  BSc   /  Ειδική Παιδαγωγός MSc
Επιστημονική Διευθύντρια Dyslexia-Centers - Pavlidis Method



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ