Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Άσπρη Κελεμπία, ο δύσκολος άσσος του Βελγίου και Ρομπότ vs Σαμουράι

Δυνατή αρχή και πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα είχαμε στις προβλέψεις μας χτες. Παρόλο που χάθηκαν εκατομμύρια μισθοί στην Αργεντινή, εμείς πετύχαμε τον Άσσο ημίχρονο και οver στα κόρνερ. Αν και στη Δανία ο Κορνέλιους από μισό μέτρο απόσταση δεν σημάδευε το δοκάρι, θα μιλούσαμε για 100% επιτυχία αφού η πρόβλεψη για το under στις κάρτες είχε επιβεβαιωθεί. Όσο για τον Λέβα που χασε το πέναλτι, χάσαμε και την τυρόπιτα που θα έδινε και καλό κέρδος. Τελικά πόσο ωραία ξεκίνησε αυτό το Mundial και όλοι εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε να επικεντρωθούμε μόνο στα εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτούς τους άμοιρους τους σκηνοθέτες λυπόμαστε που προσπαθούν να κάνουν κανένα πλάνο της κερκίδας με καμία «αιθέρια ύπαρξη» και η κάμερα γεμίζει μόνο με άσπρες κελεμπίες.

Πάμε όμως στο σημερινό μας κουπόνι γιατί η δράση δε σταματά. 4άδα αγώνων σήμερα, δύο θα καθίσουμε να απολαύσουμε και σε δύο θα στοιχηματίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ