Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος Βεροιώτης με τον θρύλο του NBA Charles Barkley - Ποιος είναι;

Πολλές φορές ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας της Βέροιας μας έχει συνηθίσει να φωτογραφίζεται μαζί με διάσημους παγκόσμιους αστέρες της οικονομικής, πολιτικής, και καλλιτεχνικής ζωής. Από  Προέδρους και Πρωθυπουργούς κρατών, μέχρι και πάμπλουτους μεγιστάνες, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στον παγκόσμιο αθλητισμό. Όπως φυσικά ο θρύλος  Charles Barkley, που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του NBA. 

O λόγος φυσικά για τον Γιώργο Ψιψίκα, ο οποίος συνάντησε σε μια εκδήλωση τον πρώην ηγέτη των Philadelphia 76ers, των Phoenix Suns και των Houston Rockets! 

Οι δύο άντρες τα είπαν σε φιλικό επίπεδο και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τον αθλητισμο. Μάλιστα, ο κ. Ψιψίκας του είπε πως κατάγεται από την Ελλάδα, με τον Αμερικανό σούπερ στάρ να του απαντάει πως την θεωρεί μια από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ